Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna część 3 Anna Kmiołek

04-06-2012, 7:00
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 36 zł     
Użytkownik agroswiat_pl
numer aukcji: 2336173460
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 10   
Koniec: 20-05-2012 09:27:56
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Paczki wysyłane są w ekspresowym tempie.

Książki są dobrze zabezpieczane.

Wystawiamy faktury VAT oraz paragony fiskalne.

 

Zapraszamy do odwiedzenia naszych innych aukcji:

 

 

 

 


 
 
Tytuł Technologia gastronomiczna część 3
Autor Anna Kmiołek
Wydawca WSiP
Rok wydania 2011
Liczba stron 184
Wymiary 170 x 245 mm
Okładka miękka
ISBN [zasłonięte]978-83-11911-8

 

 

 

Podręcznik zawiera materiał nauczania przedmiotu technologia gastronomiczna w zakresie produkcji zup i sosów gorących, deserów oraz napojów zimnych i gorących, a także napojów alkoholowych. Omawia znaczenie i wykorzystanie żywności wygodnej, funkcjonalnej i dietetycznej. Przedstawia potrawy regionalne Polski i charakterystyczne potrawy kuchni innych narodów, a także znaczenie i składniki posiłków codziennych oraz potrawy i organizację przyjęć okolicznościowych.

 

Technologia gastronomiczna część 3 Anna Kmiołek