Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA część 2 REA[zasłonięte]41541P

04-06-2012, 6:20
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 30 zł     
Użytkownik kolibra_pl
numer aukcji: 2289054600
Miejscowość Bielsko-Biała
Wyświetleń: 11   
Koniec: 19-05-2012 09:53:43
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZ. II


PODRĘCZNIK DLA ZAWODU KUCHARZA MAŁEJ GASTRONOMII W ZASADNICZEJ SZKOLE ZAWODOWEJ


 

autor: Konarzewska M., Zielonka B., Konarzewska-Sokołowska M.

wydawnictwo: rea

rok wydania: 2011

numer dopuszczenia: 11/2004

ISBN:[zasłonięte]978-8341-541-8

stan: NOWY

płyta CD/DVD: NIE

 

 

Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
Podręcznik opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.

 


Chętnie udzielimy odpowiedzi na wszelkie pytania:

bielsko-[zasłonięte]@kolibra.pl

tel: 33 [zasłonięte] 65

(pon-pt 9.00-17.00, sb 9.00-13.00)


Odbiór osobisty możliwy w BIELSKU-BIAŁEJ

pl. Wojska Polskiego 14

 

 Wszystkie wystawione książki posiadamy na stanie, szybka wysyłka w 24h! 

Przy zakupie większej ilości książek, za przesyłkę płacisz tylko raz!

ZAPRASZAMY!