TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZ. II
PODRĘCZNIK DLA ZAWODU KUCHARZA MAŁEJ GASTRONOMII W ZASADNICZEJ SZKOLE ZAWODOWEJ
autor: Konarzewska M., Zielonka B., Konarzewska-Sokołowska M.
wydawnictwo: rea
rok wydania: 2011
numer dopuszczenia: 11/2004
ISBN:[zasłonięte]978-8341-541-8
stan: NOWY
płyta CD/DVD: NIE
Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych. Podręcznik opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Chętnie udzielimy odpowiedzi na wszelkie pytania:
bielsko-[zasłonięte]@kolibra.pl
tel: 33 [zasłonięte] 65
(pon-pt 9.00-17.00, sb 9.00-13.00)Odbiór osobisty możliwy w BIELSKU-BIAŁEJ pl. Wojska Polskiego 14
Wszystkie wystawione książki posiadamy na stanie, szybka wysyłka w 24h!
Przy zakupie większej ilości książek, za przesyłkę płacisz tylko raz!ZAPRASZAMY!