Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna Część 2 Kmiołek WSIP

28-01-2014, 11:06
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 36 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 36 zł     
Użytkownik sirona_sieradz
numer aukcji: 3895359977
Miejscowość Sieradz
Licytowało: 1    Wyświetleń: 8   
Koniec: 28-01-2014 10:32:09

Dodatkowe informacje:
Rodzaj: tradycyjny podręcznik
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
Klasa: 1, 2, 3, 4
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Sirona24.pl na Allego
O firmie Zadaj pytanie Komentarze Dodaj do ulubionych Pozostałe aukcje

Technologia gastronomiczna Część 2

Kucharz , technik żywienia i gospodarstwa

domowego

Isbn:[zasłonięte]978-83-11256-0
Ean: 978[zasłonięte][zasłonięte]21125
Autor: Anna Kmiołek
Liczba stron: 260
Format: 24,5x17,0
Wydawca: WSiP
Oprawa: broszura
Rok wydania: 2011
Technologia gastronomiczna. Część 2. Kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
Opis

Bogato ilustrowany, ciekawy, napisany prostym językiem podręcznik do nauki technologii gastronomicznej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Zawiera materiał nauczania w zakresie technologii i towaroznawstwa pieczywa cukierniczego, mięsa zwierząt rzeźnych, dziczyzny, drobiu, a także ptactwa dzikiego, ryb i owoców morza. Opisano w nim także charakterystykę i technologie produkcji zakąsek zimnych i gorących oraz potraw półmięsnych i wegetariańskich.

Odbiór osobisty bez dodatkowych kosztów!
Paczki wysyłamy:
Wysylamy Pocztą Polską!

Zobacz nasze pozostałe aukcje: Panelealle

Komentarze

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

Panelealle panel aukcyjny