Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA część 1 REA[zasłonięte]41469P

04-06-2012, 6:14
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 28 zł     
Użytkownik kolibra_pl
numer aukcji: 2289054722
Miejscowość Bielsko-Biała
Wyświetleń: 8   
Koniec: 19-05-2012 09:56:31
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZ. I


PODRĘCZNIK DLA ZAWODU KUCHARZA MAŁEJ GASTRONOMII W ZASADNICZEJ SZKOLE ZAWODOWEJ


 

autor: Konarzewska M., Zielonka B., Konarzewska-Sokołowska M.

wydawnictwo: rea

rok wydania: 2011

numer dopuszczenia: 46/03

ISBN:[zasłonięte]978-8341-469-5

stan: NOWY

płyta CD/DVD: NIE

 

 

 

Część I podręcznika zawiera wiadomości dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii oraz prawa żywnościowego systemów jakości GMP, GHP, HACCP, objaśnia procesy technologiczne, zioła i przyprawy, tłuszcze, warzywa, ziemniaki, grzyby, mleko i jego przetwory, jaja i sosy zimne, zboża i przetwory zbożowe, sosy gorące, ciasta, owoce i desery.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.

 


Chętnie udzielimy odpowiedzi na wszelkie pytania:

bielsko-[zasłonięte]@kolibra.pl

tel: 33 [zasłonięte] 65

(pon-pt 9.00-17.00, sb 9.00-13.00)


Odbiór osobisty możliwy w BIELSKU-BIAŁEJ

pl. Wojska Polskiego 14

 

 Wszystkie wystawione książki posiadamy na stanie, szybka wysyłka w 24h! 

Przy zakupie większej ilości książek, za przesyłkę płacisz tylko raz!

ZAPRASZAMY!