TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM CZ. I
PODRĘCZNIK DLA ZAWODU KUCHARZA MAŁEJ GASTRONOMII W ZASADNICZEJ SZKOLE ZAWODOWEJ
autor: Konarzewska M., Zielonka B., Konarzewska-Sokołowska M.
wydawnictwo: rea
rok wydania: 2011
numer dopuszczenia: 46/03
ISBN:[zasłonięte]978-8341-469-5
stan: NOWY
płyta CD/DVD: NIE
Część I podręcznika zawiera wiadomości dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii oraz prawa żywnościowego systemów jakości GMP, GHP, HACCP, objaśnia procesy technologiczne, zioła i przyprawy, tłuszcze, warzywa, ziemniaki, grzyby, mleko i jego przetwory, jaja i sosy zimne, zboża i przetwory zbożowe, sosy gorące, ciasta, owoce i desery. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Chętnie udzielimy odpowiedzi na wszelkie pytania:
bielsko-[zasłonięte]@kolibra.pl
tel: 33 [zasłonięte] 65
(pon-pt 9.00-17.00, sb 9.00-13.00)Odbiór osobisty możliwy w BIELSKU-BIAŁEJ pl. Wojska Polskiego 14
Wszystkie wystawione książki posiadamy na stanie, szybka wysyłka w 24h!
Przy zakupie większej ilości książek, za przesyłkę płacisz tylko raz!ZAPRASZAMY!