Opis przedmiotu Technologia gastronomiczna 3 REA ZSZ
| Autor | prof. Urlike Arens-Azevedo, Elke Grimpe, Elisabeth Peschke, Marion Rosomm-Grolms, Werner Furst, Konrad Schuler | ISBN | [zasłonięte]978-8341-015-4 | Nr dopuszczenia MEN / rok | 14/99 | Licencja | Gehlen Verlag | Liczba stron | 296 | Format (w milimetrach) | 190x245 | Okładka | Miękka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Trzyczęściowa TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA przygotowuje do zawodu kucharz i nadaje się do wykorzystania zarówno w zasadniczych szkołach zawodowych i technikach, a także na wszelkiego rodzaju kursach dokształcających. Podręcznik jest przeznaczony dla wszystkich adeptów sztuki kulinarnej. Oparty na najnowszych doświadczeniach specjalistów europejskich i polskich.
TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA zapoznaje ucznia z wiadomościami wstępnymi dotyczącymi techniki żywienia, dostarcza wiedzy na temat towaroznawstwa i technik kulinarnych. Pracę nauczyciela wspomagają pytania i ćwiczenia kończące każdy temat omawiany w podręczniku. Techniki pracy – oprócz opisu – są przedstawione w formie sekwencji kolorowych zdjęć lub ilustracji. Ważnym elementem – i jednocześnie atrakcyjnym uzupełnieniem podręcznika – są przepisy kulinarne. We wszystkich tomach jest ich 200. W tomie 3 TECHNOLOGII GASTRONOMICZNEJ została obszernie przedstawiona problematyka obsługi konsumenta. Konsultacja merytoryczna: Rozalia Bury.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PromocjeW przypadku chęci zakupu większej ilości książek prosimy o kontakt przed licytacją ,w celu ustalenia kosztów wysyłki i dodatkowych rabatów.
| Płatność Numer konta:74 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]3560002 [zasłonięte] 005088(PowszechnaKasa Oszczędności Bank Polski S.A.) Wysyłka Towar wysyłamy zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie Kontakt email: allegro_[zasłonięte]@poczta.internetdsl.pl MASZ PYTANIA DZWOŃ 84 [zasłonięte] 57 Godziny otwarcia: pon. - pt. 9.00 - 17.00 sob. 9.00 - 14.00 Sprzedawca: Spółka Handlowo Usługowa "ECU" Spółka z.o.o Adres: ul. Zamenhofa 9 22 - 400 Zamość |