Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia gastronomiczna 3 Kopta Łuszczki Okazja

20-01-2012, 0:34
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 8 zł     
Użytkownik wilczyca84
numer aukcji: 2045644692
Miejscowość Chorzów
Wyświetleń: 12   
Koniec: 18-01-2012 20:54:10
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 


Tytuł: Technologia gastronimiczna z towaroznawstwem 2
Autor: Kopta Antonina, Łuszczki Barbara
Wydawnictwo: WSiP
Ilość stron: 275
Stan książki: bdb, delikatne zagięcia, lekko przybrudzona okładka
Opis: W książce podano zastosowanie w technologii gastronomicznej mięsa zwierząt rzeźnych, dziczyzny i ryb oraz technike sporządzania ciast, potraw półmięsnych, mięsnych i barowych.

kliknij aby powiększyćGaleria zdjęć