Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA ...1 Procner WSIP

04-06-2012, 5:50
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 23.50 zł     
Użytkownik babinskai
numer aukcji: 2286718207
Miejscowość Gliwice
Wyświetleń: 7   
Koniec: 18-05-2012 11:26:07
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Przedmiotem aukcji jest podręcznik

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM cz.1

Autor: Aleksandra Procner

wydanie XVI, stron 256

Wydawnictwo WSIP

Książka jest nowa.

W książce omówiono podstawowe wiadomości z zakresu przepisów sanitarno-higienicznych obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego, o środkach żywnościowych, ogólną charakterystykę metod ich utrwalania, podstawowe przepisy i normy obowiązujące w gospodarce żywnościowej, ocenę organoleptyczną surowców i potraw oraz charakterystykę procesów technologicznych w produkcji gastronomicznej. Szczegółowo omówiono ocenę towaroznawczą w produkcji gastronomicznej tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka oraz przetworów mlecznych.

Wszelkie pytania proszę kierować na maila: [zasłonięte]@interia.pl
lub telefonicznie (32)[zasłonięte]231 43 w godz. 9.30 - 17.00 ( pon.-pt. )



TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA ...1  Procner  WSIP