Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA ...1 Procner WSIP

20-01-2012, 0:36
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 14.50 zł     
Użytkownik babinskai
numer aukcji: 2009157501
Miejscowość Gliwice
Wyświetleń: 8   
Koniec: 19-01-2012 11:31:53
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

 Przedmiotem aukcji jest podręcznik

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z TOWAROZNAWSTWEM cz.1

Autor: Aleksandra Procner

 

Wydawnictwo WSIP

 

Książka jest używana w stanie dobrym. Nosi normalne ślady używania, rogi są przygięte, brzegi przybrudzone.

W książce omówiono podstawowe wiadomości z zakresu przepisów sanitarno-higienicznych obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego, o środkach żywnościowych, ogólną charakterystykę metod ich utrwalania, podstawowe przepisy i normy obowiązujące w gospodarce żywnościowej, ocenę organoleptyczną surowców i potraw oraz charakterystykę procesów technologicznych w produkcji gastronomicznej. Szczegółowo omówiono ocenę towaroznawczą w produkcji gastronomicznej tłuszczów spożywczych, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka oraz przetworów mlecznych.

 

 

 

                                                      

 

Wszelkie pytania proszę kierować na maila: [zasłonięte]@interia.pl
lub telefonicznie (32)[zasłonięte]231 43  w godz.  9.30 - 17.00  ( pon.-pt. )



TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA ...1  Procner  WSIP