Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI. PODRĘCZNIK CZ.4 - Danuta Koł

06-02-2014, 21:03
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 36.10 zł     
Użytkownik dvdmaxpl
numer aukcji: 3864906099
Miejscowość KONIN
Wyświetleń: 1   
Koniec: 06-02-2014 20:16:21

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

strona o mnieinne aukcjedodaj do ulubionych sprzedawców
art271271
Technologia żywności. Podręcznik cz.4 - Danuta Kołożyn-Krajewska, Tadeusz Sikora, Włodzimierz Kamiński, Karol Krajewski, Mirosław Słowiński [KSIĄŻKA]
KSIĄŻKA
autor:
DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, TADEUSZ SIKORA, WŁODZIMIERZ KAMIŃSKI, KAROL KRAJEWSKI, MIROSŁAW SŁOWIŃSKI
Opis

Podręcznik zawiera podstawowe wiadomości z zakresu produkcji piekarsko-ciastkarskiej, przetwórstwa mięsnego, przetwórstwa surowców pochodzenia morskiego, przetwórstwa jajczarsko-drobiarskiego, przetwórstwa mleczarskiego oraz produkcji koncentratów spożywczych.

stan produktu:
Produkt ORYGINALNY. Książka zupełnie nowa.
dział:
KSIĄŻKA
ilość nośników:
[1xKSIĄŻKA]
EAN:
978[zasłonięte][zasłonięte]20797
nr kat.:
103005
ISBN:
[zasłonięte]978-83-07978-8
Przed zakupem sprawdź warunki na stronie "o mnie"!
UWAGA! Kupujący kupując ten produkt jednocześnie upoważnia sprzedającego do zawarcia umowy na usługi pocztowe w imieniu i na rzecz kupującego.