Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI. PODRĘCZNIK CZ.4 - Danuta Koł

28-01-2014, 8:13
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 36.10 zł     
Użytkownik drake2
numer aukcji: 3838831666
Miejscowość KONIN
Zostało sztuk: 3    Wyświetleń: 5   
Koniec: 28-01-2014 08:11:51

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Darmowa wysylka
Wysyłamy na cały świat.
gwarancja
wysyłka za pobraniem
warunki:
  • jeśli masz conajmniej 5 punktów w Allegro
  • jeśli adres wysyłkowy jest taki sam jak adres z ustawień Allegro
  • jeśli komentarze kupującego są tylko pozytywne
  • jeśli wartość zamówienia (bez kosztów wysyłki) przekracza 20 zł

Technologia żywności. Podręcznik cz.4 - Danuta Kołożyn-Krajewska, Tadeusz Sikora, Włodzimierz Kamiński, Karol Krajewski, Mirosław Słowiński [KSIĄŻKA]

autor:
DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA
nr katalogowy:
103005
nośnik:
KSIĄŻKA
ISBN:
[zasłonięte]978-83-07978-8

 Opis

Podręcznik zawiera podstawowe wiadomości z zakresu produkcji piekarsko-ciastkarskiej, przetwórstwa mięsnego, przetwórstwa surowców pochodzenia morskiego, przetwórstwa jajczarsko-drobiarskiego, przetwórstwa mleczarskiego oraz produkcji koncentratów spożywczych.

stan produktu:
Produkt ORYGINALNY. Książka zupełnie nowa.

Dane kontaktowe

email: [zasłonięte]@dvdmax.pl
tel.: +48 63 [zasłonięte] 85 | +48 63 [zasłonięte] 77
poniedziałek - piątek od 9:00 do 17:00

UWAGA!

Kupujący kupując ten produkt jednocześnie upoważnia sprzedającego do zawarcia umowy na usługi pocztowe w imieniu i na rzecz kupującego.


Przed zakupem sprawdź warunki na stronie "o mnie"!