Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

technologia żywności, dietetyka, Dłużewska

04-06-2014, 15:27
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Aktualna cena: 20 zł     
Użytkownik domka14 (0)
numer aukcji: 4283341538
Miejscowość Wrocław
Wyświetleń: 1   
Koniec: 04-06-2014 14:47:51

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Waga (z opakowaniem): 2.00 [kg]
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2001
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Technologia potraw cz. 2 Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy II szerokoprofilowego technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej zawód - technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności.W części 2. omówiono operacje i procesy jednostkowe wykonywane w technologii żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami termicznymi, przez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi. Na innym moich aukcjach są dostępne pozostałe części wydania tej książki (1,3,4). W przypadku zainteresowania całym kompletem proszę o kontakt pod nr tel (537[zasłonięte]977) cena do uzgodnienia. Zapraszam do licytacji