Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI DŁUŻEWSKI cz. 1 WSIP

04-06-2012, 6:24
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 10 zł     
Użytkownik dluga15
numer aukcji: 2334569786
Miejscowość Biała
Wyświetleń: 16   
Koniec: 19-05-2012 12:36:20
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI

Część 1.

MIECZYSŁAW DŁUŻEWSKI

Wydawnictwo WSiP

Okładka miękka

Używana stan bardzo dobry

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klas I technikum, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności. Zawiera wyjaśnienie ogólnych pojęć występujących w technologii żywności oraz podstawowe wiadomości na temat branży spożywczej i technologii żywności. Omówiono w nim warunki pracy w zakładzie przetwórstwa spożywczego oraz zagadnienia normalizacji w Polsce i w Unii Europejskiej. Podano ogólną charakterystykę bazy surowcowej przetwórstwa spożywczego, omówiono różne rodzaje opakowań stosowanych do żywności, jej jakości, skażenia i zanieczyszczenia oraz dodatki do żywności i rodzaje produktów spożywczych.