Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia żywności cz.1 Dłużewski WSiP

31-01-2014, 17:56
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 22.90 zł     
Użytkownik gin_ide
numer aukcji: 3848028341
Miejscowość Świdnik
Wyświetleń: 2   
Koniec: 31-01-2014 17:48:49

Dodatkowe informacje:
Rodzaj: tradycyjny podręcznik
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2007
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha





DANE KONTAKTOWE

TELEFON:  81[zasłonięte]468-30 

              663-[zasłonięte]-901

ADRES SKLEPU

21-040 Świdnikul. Kruczkowskiego 28

CZYNNE OD 10-18

ZAPRASZAMY

DANE DOTYCZĄCE PRZESYŁKI

Poczta Polska - list polecony 6zł
Poczta Polska - priorytet 7zł
Odbiór osobisty - 0zł

FORMY PŁATNOŚCI

Przelew na konto mBank-

52 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 347256

asddd 

Autor
Dłużewski Mieczysław , Chuchlowa Jadwiga
ISBN
830[zasłonięte]8477
EAN
978[zasłonięte][zasłonięte]20784
Wydawnictwo
WSiP
Wydanie
Rok wydania: 2007, oprawa broszurowa
Strony
Strony: 240, Format: 18x26 cm

 

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klas I technikum, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności.
Zawiera wyjaśnienie ogólnych pojęć występujących w technologii żywności oraz podstawowe wiadomości na temat branży spożywczej i technologii żywności. Omówiono w nim warunki pracy w zakładzie przetwórstwa spożywczego oraz zagadnienia normalizacji w Polsce i w Unii Europejskiej. Podano ogólną charakterystykę bazy surowcowej przetwórstwa spożywczego, omówiono różne rodzaje opakowań stosowanych do żywności, jej jakości, skażenia i zanieczyszczenia oraz dodatki do żywności i rodzaje produktów spożywczych.