Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia żywności 4 Jarczyk

04-06-2012, 6:17
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 32.50 zł     
Użytkownik ksiegar
numer aukcji: 2286289488
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 11   
Koniec: 18-05-2012 10:28:44
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Technologia żywności

Podręcznik dla technikum.

Część 4

 

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy IV technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny- podstawy przetwórstwa żywności.

Zawiera podstawowe wiadomości z zakresu produkcji piekarsko-ciastkarskiej, przetwórstwa mięsnego, przetwórstwa surowców pochodzenia morskiego, przetwórstwa jajczarsko-drobiarskiego, przetwórstwa mleczarskiego oraz produkcji koncentratów spożywczych. Ponadto podano w nim informacje na temat organizacji i kontroli procesu technologicznego, omówiono także kalkulację kosztów produkcji i obliczanie cen zbytu w zakładach przetwórstwa spożywczego.