Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI 2 WSiP nowa

31-01-2014, 13:12
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 24.90 zł     
Użytkownik UCZNIOWSKA
numer aukcji: 3905952535
Miejscowość Szczecin
Wyświetleń: 4   
Koniec: 31-01-2014 12:49:16

Dodatkowe informacje:
Rodzaj: tradycyjny podręcznik
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI 2

 

Autorzy: Mieczysław Dłużewski, Anna Dłużewska

Wydawnictwo: WSiP

Ilość stron: 418

 

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy II szerokoprofilowego technikum technolgii żywności oraz szkoły policealnej; zawód – technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny – podstawy przetwórstwa żywności.

W części 2 omówiono operacje i procesy jednostkowe wykonywane w technologii żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami termicznymi, przez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi.

 

Stan: nowy

 

POLECAMY !!!