Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie.
OK
Polityka Prywatności
Zaakceptuj i zamknij X
DARMOWE ARCHIWUM ALLE
Strona startowa
Kategorie
Kontakt
Szukaj
:
Archiwum Alle
>
Książki i Komiksy
>
Podręczniki do szkół podst. i średnich
>
Szkoła ponadgimnazjalna
>
Przedmioty zawodowe
TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI 2 DŁUŻEWSKI WSIP !WARTO!
04-06-2012, 7:58
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz:
35
zł
Użytkownik
magrakuza
numer aukcji:
2294652782
Miejscowość
Marki
Wyświetleń:
13
Koniec:
21-05-2012 22:52:34
Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie.
TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI
2
MIECZYSŁAW DŁUŻEWSKI, ANNA DŁUŻEWSKA
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy II szerokoprofilowego technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód - technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności.
W części 2. omówiono operacje i procesy jednostkowe wykonywane w technologii żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami termicznymi, przez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi.
podręcznik przedstawia systematyczną prezentację wybranych, powiązanych tematycznie treści kształcenia w zakresie technologii żywności. Prezentowana treść jest zgodna z programem nauczania. Poszczególne rozdziały zawierają, niezbędne do zrozumienia procesów, podstawy teoretyczne oraz obszerne informacje dotyczące procesów technologicznych, maszyn i urządzeń wykorzystywanych w praktyce przemysłowej, jak również podstawowe informacje o kształtowaniu się jakości żywności podczas przetwarzania. Każdy rozdział kończy się zestawem pytań ułatwiających zrozumienie materiału
WSIP
PODRĘCZNIK NOWY W DOBREJ CENIE - POLECAM !!!
978
[zasłonięte]
[zasłonięte]
20797