Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI 2 DŁUŻEWSKI WSIP !WARTO!

04-06-2012, 7:58
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 35 zł     
Użytkownik magrakuza
numer aukcji: 2294652782
Miejscowość Marki
Wyświetleń: 13   
Koniec: 21-05-2012 22:52:34
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI
2

MIECZYSŁAW DŁUŻEWSKI, ANNA DŁUŻEWSKA

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy II szerokoprofilowego technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód - technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności.

W części 2. omówiono operacje i procesy jednostkowe wykonywane w technologii żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami termicznymi, przez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi.
podręcznik przedstawia systematyczną prezentację wybranych, powiązanych tematycznie treści kształcenia w zakresie technologii żywności. Prezentowana treść jest zgodna z programem nauczania. Poszczególne rozdziały zawierają, niezbędne do zrozumienia procesów, podstawy teoretyczne oraz obszerne informacje dotyczące procesów technologicznych, maszyn i urządzeń wykorzystywanych w praktyce przemysłowej, jak również podstawowe informacje o kształtowaniu się jakości żywności podczas przetwarzania. Każdy rozdział kończy się zestawem pytań ułatwiających zrozumienie materiału
WSIP
PODRĘCZNIK NOWY W DOBREJ CENIE - POLECAM !!!
978[zasłonięte][zasłonięte]20797