Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI 2 Dłużewski WSIP

20-01-2012, 0:05
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 34.50 zł     
Użytkownik babinskai
numer aukcji: 1999641675
Miejscowość Gliwice
Wyświetleń: 19   
Koniec: 14-01-2012 12:27:54
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

 

 Przedmiotem aukcji jest książka 

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI cz.2

 

Autorzy: Mieczysław Dłużewski, Anna Dłużewska

 

 

numer dopuszczenia 6/01, stron 419

wydanie piąte (2007)

Wydawnictwo: WSIP

 

 

Książka jest nowa.

 

W części 2 omówiono: Rodzaje operacji i procesów jednostkowych, Operacje stosowane w obróbce wstępnej surowców żywnościowych, Operacje mechaniczne, Operacje termiczne, Operacje dyfuzyjne, Operacje i procesy fizykochemiczne, Procesy chemiczne, Procesy biotechnologiczne w technologii żywności, Istota i sposoby utrwalania żywności, Utrwalanie żywności za pomocą ogrzewania, Utrwalanie żywności oparte na odwadnianiu i na dodawaniu substancji osmoaktywnych, Utrwalanie żywności metodami chemicznymi i biotechnologicznymi, Utrwalanie żywności metodami niekonwencjonalnymi i skojarzonymi.

 

 

                                                       

 

Wszelkie pytania proszę kierować na maila: [zasłonięte]@interia.pl
lub telefonicznie (32)[zasłonięte]231 43  w godz.  9.30 - 17.00  ( pon.-pt. )



TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI 2   Dłużewski   WSIP