Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technologia żywności 1 + 2 Dłużewski

20-01-2012, 0:38
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 50 zł     
Użytkownik Piotr26047
numer aukcji: 2009547377
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 9   
Koniec: 19-01-2012 14:55:56
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Nowa strona 3
 
 
 
   

Księgarnia PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24

tel.  501 [zasłonięte] 370

Księgarnia stacjonarna: 
519 [zasłonięte] 288

504 029 187

[zasłonięte]@tlen.pl
 
   

Książkę wysyłamy listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3 dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na
konto.

Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę VAT.

W tytule przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.


Odbiór osobisty:

Księgarnia PIM, Tychy

ul. Jana Pawła II 24

pon-pt 10-19; sob 10-16.

tel. 519 [zasłonięte] 288

Przy odbiorze osobistym proszę o kontakt z księgarnią w godzinach pracy księgarni.

 

 
    

Wpłata na konto:

 Alior Bank

21 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 798709

 

 
   

Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł.

 

Technologia żywności 1 + 2

Technologia żywności 1

Oprawa: Miękka
Format: 16.0x24.0cm
Ilość stron: 240
Rok wydania: 2000
ISBN: [zasłonięte]978-83-07847-7
EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]20784
Indeks: 504[zasłonięte]02467KS

Technologia żywności podręcznik Część 2

 Anna Dłużewska

Oprawa: Miękka
Format: 16.5x23.5cm
Ilość stron: 420
Rok wydania: 2007
ISBN: [zasłonięte]978-83-07976-4
EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]20797
Indeks: 531[zasłonięte]02509KS
okładka