Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TECHNIKA W PRAKTYCE ZAJ. ŻYWIENIOWE GIM-NOWA ERA

17-05-2014, 14:19
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 16.65 zł     
Użytkownik mark3003
numer aukcji: 4162164556
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 2   
Koniec: 17-05-2014 14:02:47

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


   

Wpłata na konto:

Nr konta:
51 1940 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0763791 [zasłonięte] 000000

Nazwa odbiorcy:
Księgarnia Oświatowa
ul. Żytnia 63B
01-179 Warszawa

Dostawa:

List polecony
priorytetowy - 9,90 PLN

Przesyłka kurierska: 13 PLN

Przesyłka kurierska

pobraniowa - 15 PLN

Odbiór osobisty

(z płatnością przy odbiorze,

lub przedpłatą)

Koszty przesyłki zawsze ponosi kupujący. W przypadku

przedpłaty nie wysyłamy towaru przed dokonaniem przez

kupującego wpłaty na konto.

Towar staramy się wysłać w ciągu 3 dni od wpłaty. Paczki powinny trafić do odbiorcy

najdalej w ciągu 4 - 5 dni powszednich od momentu

nadania.


 

P.H.U. LEMAR

   Księgarnia Oświatowa
ul. Żytnia 63B
01-179 Warszawa

tel/fax: 0 (22)[zasłonięte]631-20

   [zasłonięte]@gmail.com





„Technika w praktyce.
Zajęcia żywieniowe”


„Technika w praktyce. Najlepsza w szkolnej praktyce.”
Realizacja zajęć technicznych nawet bez szkolnej pracowni


Podręcznik z ćwiczeniami z serii wydawniczej „Technika w praktyce” zawierający treści nauczania do realizacji nowej podstawy programowej w zreformowanym gimnazjum na 30 godzinach lekcyjnych. Podobnie jak inne podręczniki z tej serii zawiera specjalne oznakowanie treści nauczania w celu ułatwienia poruszania się po podręczniku.

Podręcznik składa się z 10 rozdziałów (plus indeks), w których zawarto wiadomości praktyczne, przydatne w codziennym życiu – od prawidłowego zagospodarowania kuchni przyjaznej użytkownikom, budowy i bezpiecznej eksploatacji domowego sprzętu AGD, poprzez zasady prawidłowego i racjonalnego żywienia – jadłospisy i diety, technologię żywienia i obróbkę żywności do regionalnych tradycji kulinarnych, przygotowania posiłków i zachowania się przy stole. Podręcznik omawia też problemy żywnościowe współczesnego świata. Dziesiąty rozdział podręcznika „Kulinarne zajęcia praktyczne”, jeżeli w szkole nie ma warunków do praktycznej realizacji zajęć technicznych(brak pracowni), rekomendujemy jako doskonały materiał teoretyczny, a pozyskane wiadomości i umiejętności mogą uczniowie sprawdzić i wykorzystać w domu, pod kierunkiem rodziców lub opiekunów.

Dodatkową pomocą jest Książka Nauczyciela (bezpłatna dla nauczyciela po podpisaniu deklaracji), w której zamieszczono m.in. programy nauczania z rozkładem materiału i planem wynikowym, klucze do zadań z podręcznika i płytę DVD z filmami edukacyjnymi, przedstawiającymi procesy technologiczne i produkcyjne (po 5 filmów do każdego podręcznika).
Autor: Katarzyna Wilczek, Ewa Uljasz
Nazwa serii: „Technika w praktyce”
ISBN: [zasłonięte]978-8309-923-3
Nr ewidencyjny MEN: 196/3/2009
Liczba stron: 144
Format: 172x242 mm
typ: podręczniki


TECHNIKA W PRAKTYCE ZAJ. ŻYWIENIOWE GIM-NOWA ERA