Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technika w praktyce Zajęcia żywieniowe NOWA ERA

15-03-2015, 17:53
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 16.20 zł     
Użytkownik elpat-edukacja
numer aukcji: 5089259182
Miejscowość Marki
Wyświetleń: 5   
Koniec: 15-03-2015 16:01:10

Dodatkowe informacje:
Rodzaj: tradycyjny podręcznik
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Klasa: 1, 2, 3
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Technika w praktyce Zajęcia żywieniowe NOWA ERA



ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]40992
Strony: 144
Autor: Katarzyna Wilczek, Ewa Uljasz
Wydawnictwo: NOWA ERA
Zawartość:: Podręcznik z ćwiczeniami
Format:: 172x242 mm
nr dopuszczenia:: 196/3/2009
stan magazynowy::
Poziom::
Wiek::
Wersja/rodzaj::
Ilość::
pojemność::
wymiary::
Producent::
kolor::
okładka::
ilość graczy::
Licencja::


142<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>19<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>17_technika6

Opis produktu:

„Technika w praktyce. Najlepsza w szkolnej praktyce.”
Realizacja zajęć technicznych nawet bez szkolnej pracowni


Podręcznik z ćwiczeniami z serii wydawniczej „Technika w praktyce” zawierający treści nauczania do realizacji nowej podstawy programowej w zreformowanym gimnazjum na 30 godzinach lekcyjnych. Podobnie jak inne podręczniki z tej serii zawiera specjalne oznakowanie treści nauczania w celu ułatwienia poruszania się po podręczniku.

Podręcznik składa się z 10 rozdziałów (plus indeks), w których zawarto wiadomości praktyczne, przydatne w codziennym życiu – od prawidłowego zagospodarowania kuchni przyjaznej użytkownikom, budowy i bezpiecznej eksploatacji domowego sprzętu AGD, poprzez zasady prawidłowego i racjonalnego żywienia – jadłospisy i diety, technologię żywienia i obróbkę żywności do regionalnych tradycji kulinarnych, przygotowania posiłków i zachowania się przy stole. Podręcznik omawia też problemy żywnościowe współczesnego świata. Dziesiąty rozdział podręcznika „Kulinarne zajęcia praktyczne”, jeżeli w szkole nie ma warunków do praktycznej realizacji zajęć technicznych(brak pracowni), rekomendujemy jako doskonały materiał teoretyczny, a pozyskane wiadomości i umiejętności mogą uczniowie sprawdzić i wykorzystać w domu, pod kierunkiem rodziców lub opiekunów.

kliknij na mapkę aby powiększyć:

Koszt przesyłki jest zawsze podany w opisie przedmiotu – jeśli kupujesz kilka przedmiotów, za przesyłkę zapłacisz tylko raz, ponieważ wysyłamy wszystkie jedną paczką! Obowiązuje wtedy najwyższy koszt przesyłki spośród zakupionych aukcji. (Np. Zakupiono trzy książki, dwie z nich mają koszt wysyłki po 9,99 zł, a jedna 16 zł. W takiej sytuacji cała przesyłka będzie kosztowała 16 zł.)


37 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 453762


50 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]5581147 [zasłonięte] 926011
(darmowe wpłaty w banku PKO BP

PHU ELPAT s.c.
Ul. Braci Briggsów 5
05-270 Marki
NIP 125[zasłonięte]1277
REGON 140[zasłonięte]379
e-mail: [zasłonięte]@elpat.com.pl
tel. 22 [zasłonięte] 94
(pon.-pt. w godz. 8-18, sob. 9-13)

Zapewniamy szybką i profesjonalną obsługę, pozwalającą na szybkie i bezpieczne zrealizowanie zakupów w naszej firmie.
Szersze informacje dotyczące zakupu na naszych aukcjach znajdziecie Państwo na stronie „o mnie”.