Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technika w praktyce Zajęcia żywieniowe NOWA ERA

09-08-2014, 19:06
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 15.30 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 15.30 zł     
Użytkownik elpat-ksiazki
numer aukcji: 4471349928
Miejscowość Marki
Kupiono sztuk: 2    Licytowało: 2    Wyświetleń: 11   
Koniec: 09-08-2014 18:54:41

Dodatkowe informacje:
Rodzaj: tradycyjny podręcznik
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Klasa: 1, 2, 3
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Technika w praktyce Zajęcia żywieniowe NOWA ERA

ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]40992
Strony: 144
Autor: Katarzyna Wilczek, Ewa Uljasz
Wydawnictwo: NOWA ERA
Zawartość:: Podręcznik z ćwiczeniami
Format:: 172x242 mm
nr dopuszczenia:: 196/3/2009
stan magazynowy::
Poziom::
Wiek::
Wersja/rodzaj::
Ilość::
pojemność::
wymiary::
Producent::
kolor::
okładka::
ilość graczy::
Licencja::


20317_technika6

Witamy serdecznie na aukcjach firmy ELPAT - ogólnopolskiej sieci handlowej.


Technika w praktyce Zajęcia żywieniowe NOWA ERA

20317_technika6

Opis produktu:

„Technika w praktyce. Najlepsza w szkolnej praktyce.”
Realizacja zajęć technicznych nawet bez szkolnej pracowni


Podręcznik z ćwiczeniami z serii wydawniczej „Technika w praktyce” zawierający treści nauczania do realizacji nowej podstawy programowej w zreformowanym gimnazjum na 30 godzinach lekcyjnych. Podobnie jak inne podręczniki z tej serii zawiera specjalne oznakowanie treści nauczania w celu ułatwienia poruszania się po podręczniku.

Podręcznik składa się z 10 rozdziałów (plus indeks), w których zawarto wiadomości praktyczne, przydatne w codziennym życiu – od prawidłowego zagospodarowania kuchni przyjaznej użytkownikom, budowy i bezpiecznej eksploatacji domowego sprzętu AGD, poprzez zasady prawidłowego i racjonalnego żywienia – jadłospisy i diety, technologię żywienia i obróbkę żywności do regionalnych tradycji kulinarnych, przygotowania posiłków i zachowania się przy stole. Podręcznik omawia też problemy żywnościowe współczesnego świata. Dziesiąty rozdział podręcznika „Kulinarne zajęcia praktyczne”, jeżeli w szkole nie ma warunków do praktycznej realizacji zajęć technicznych(brak pracowni), rekomendujemy jako doskonały materiał teoretyczny, a pozyskane wiadomości i umiejętności mogą uczniowie sprawdzić i wykorzystać w domu, pod kierunkiem rodziców lub opiekunów.