Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technika w praktyce Zajęcia żywieniowe Nowa Era

20-01-2012, 0:08
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 15.50 zł     
Użytkownik elpat-ksiazki
numer aukcji: 1999977241
Miejscowość Marki
Wyświetleń: 10   
Koniec: 14-01-2012 18:33:10
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Zapewniamy szybką i profesjonalną obsługę, pozwalającą na szybkie i bezpieczne zrealizowanie zakupów w naszej firmie. Dzięki takiemu podejściu do każdej transakcji, a także dzięki Państwa opiniom otrzymaliśmy status:

 

Szersze informacje dotyczące zakupu na naszych aukcjach znajdziecie Państwo na stronie „o mnie”.

 

         PHU ELPAT s.c.
         Ul. Braci Briggsów 5
         05-270 Marki

         NIP 125[zasłonięte]1277
         REGON 140[zasłonięte]379

         e-mail: elpat-[zasłonięte]@elpat.com.pl
         tel. 22 [zasłonięte] 94
        (pon.-pt. w godz. 8-17)

 

Koszt przesyłki jest zawsze podany w opisie przedmiotu – jeśli kupujesz kilka przedmiotów, za przesyłkę zapłacisz tylko raz, ponieważ wysyłamy wszystkie jedną paczką! Obowiązuje wtedy najwyższy koszt przesyłki spośród zakupionych aukcji.(Np. Zakupiono trzy książki, dwie z nich mają koszt wysyłki po 9,99 zł, a jedna 16 zł. W takiej sytuacji cała przesyłka będzie kosztowała 16 zł.)

 
   

mBank

37 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 453762
inteligo

50 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]5581147 [zasłonięte] 926011(darmowe wpłaty w banku PKO BP)

 
 

 

Technika w praktyce

ZAJĘCIA ŻYWIENIOWE. NPP

 

ISBN:

978[zasłonięte][zasłonięte]40992

kategoria technika
wydanie: aktualne/najnowsze
autor:

praca zbiorowa 

wydawnictwo: Nowa Era
 
 

 

Witamy serdecznie na aukcjach firmy ELPAT - ogólnopolskiej sieci handlowej.

Technika w praktyce

Zajęcia żywieniowe

NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA

Nr dopuszczenia MEN: 196/3/2009

Opis produktu:

„Technika w praktyce. Najlepsza w szkolnej praktyce.”
Realizacja zajęć technicznych nawet bez szkolnej pracowni


Podręcznik z ćwiczeniami z serii wydawniczej „Technika w praktyce” zawierający treści nauczania do realizacji nowej podstawy programowej w zreformowanym gimnazjum na 30 godzinach lekcyjnych. Podobnie jak inne podręczniki z tej serii zawiera specjalne oznakowanie treści nauczania w celu ułatwienia poruszania się po podręczniku. Podręcznik składa się z 10 rozdziałów (plus indeks), w których zawarto wiadomości praktyczne, przydatne w codziennym życiu – od prawidłowego zagospodarowania kuchni przyjaznej użytkownikom, budowy i bezpiecznej eksploatacji domowego sprzętu AGD, poprzez zasady prawidłowego i racjonalnego żywienia – jadłospisy i diety, technologię żywienia i obróbkę żywności do regionalnych tradycji kulinarnych, przygotowania posiłków i zachowania się przy stole. Podręcznik omawia też problemy żywnościowe współczesnego świata. Dziesiąty rozdział podręcznika „Kulinarne zajęcia praktyczne”, jeżeli w szkole nie ma warunków do praktycznej realizacji zajęć technicznych(brak pracowni), rekomendujemy jako doskonały materiał teoretyczny, a pozyskane wiadomości i umiejętności mogą uczniowie sprawdzić i wykorzystać w domu, pod kierunkiem rodziców lub opiekunów. Dodatkową pomocą jest Książka Nauczyciela (bezpłatna dla nauczyciela po podpisaniu deklaracji), w której zamieszczono m.in. programy nauczania z rozkładem materiału i planem wynikowym, klucze do zadań z podręcznika i płytę DVD z filmami edukacyjnymi, przedstawiającymi procesy technologiczne i produkcyjne (po 5 filmów do każdego podręcznika).

Technika w praktyce Zajęcia żywieniowe Nowa Era



 

wszystkie poziomy

Grammar and vocabulary

English Language Teching

wszystkie poziomy

wszystkie poziomy 

wszystkie poziomy 

wszystkie poziomy

wszystkie poziomy