Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technika w praktyce Zajęcia żywieniowe

16-05-2014, 19:04
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 23 zł     
Użytkownik ECU_ZAMOSC
numer aukcji: 4160029841
Miejscowość Zamość
Zostało sztuk: 50    Wyświetleń: 2   
Koniec: 16-05-2014 19:10:00

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2012
Klasa: 1, 2, 3
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


ECU_ZAMOSC

Najlepsza na Allegro aukcja takiego przedmiotu


Opis przedmiotu SZANOWNI PAŃSTWO JEŻELI NIE ZNALEŹLIŚCIE JAKIEJŚ INTERESUJĄCEJ KSIĄŻKI PROSIMY PISAĆ LUB DZWONIĆ MOŻE AKURAT ZNAJDUJE SIĘ ONA W NASZYM MAGAZYNIE TO WYSTAWIMY JĄ NA AUKCJI SPECJALNIE DLA PAŃSTWA !!

„Technika w praktyce.
Zajęcia żywieniowe”


„Technika w praktyce. Najlepsza w szkolnej praktyce.”
Realizacja zajęć technicznych nawet bez szkolnej pracowni


Autor: Katarzyna Wilczek, Ewa Uljasz
Nazwa serii: „Technika w praktyce”
ISBN: [zasłonięte]978-8309-923-3
Nr ewidencyjny MEN: 196/3/2009
Liczba stron: 144
Format: 172x242 mm
typ: podręczniki

Podręcznik z ćwiczeniami z serii wydawniczej „Technika w praktyce” zawierający treści nauczania do realizacji nowej podstawy programowej w zreformowanym gimnazjum na 30 godzinach lekcyjnych. Podobnie jak inne podręczniki z tej serii zawiera specjalne oznakowanie treści nauczania w celu ułatwienia poruszania się po podręczniku.

Podręcznik składa się z 10 rozdziałów (plus indeks), w których zawarto wiadomości praktyczne, przydatne w codziennym życiu – od prawidłowego zagospodarowania kuchni przyjaznej użytkownikom, budowy i bezpiecznej eksploatacji domowego sprzętu AGD, poprzez zasady prawidłowego i racjonalnego żywienia – jadłospisy i diety, technologię żywienia i obróbkę żywności do regionalnych tradycji kulinarnych, przygotowania posiłków i zachowania się przy stole. Podręcznik omawia też problemy żywnościowe współczesnego świata. Dziesiąty rozdział podręcznika „Kulinarne zajęcia praktyczne”, jeżeli w szkole nie ma warunków do praktycznej realizacji zajęć technicznych(brak pracowni), rekomendujemy jako doskonały materiał teoretyczny, a pozyskane wiadomości i umiejętności mogą uczniowie sprawdzić i wykorzystać w domu, pod kierunkiem rodziców lub opiekunów.

Dodatkową pomocą jest Książka Nauczyciela (bezpłatna dla nauczyciela po podpisaniu deklaracji), w której zamieszczono m.in. programy nauczania z rozkładem materiału i planem wynikowym, klucze do zadań z podręcznika i płytę DVD z filmami edukacyjnymi, przedstawiającymi procesy technologiczne i produkcyjne (po 5 filmów do każdego podręcznika).

Płatność

Numer konta: 95 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]3560002 [zasłonięte] 013822 (Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski S.A.)

Wysyłka

Towar wysyłamy zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie

NIE WYSYŁAMY ZA POBRANIEM POCZTĄ POLSKĄ TYLKO KURIEREM ZA 20 ZŁ !!

Kontakt

e mail: allegro_[zasłonięte]@poczta.internetdsl.pl

MASZ PYTANIA DZWOŃ

84 [zasłonięte] 57

Godziny otwarcia:

pon. - pt. 9.00 - 17.00

sob. 9.00 - 14.00

Sprzedawca:

Spółka Handlowo Usługowa "ECU" Spółka z.o.o

Adres: ul. Zamenhofa 9

22 - 400 Zamość