Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technika w praktyce. Klasa 1-3. Zajęcia żywieni...

07-08-2014, 18:25
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 15.52 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 15.52 zł     
Użytkownik Bonito-pl
numer aukcji: 4465143161
Miejscowość Kraków, Warszawa, Wrocław
Licytowało: 1    Wyświetleń: 7   
Koniec: 07-08-2014 17:45:53

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Rok wydania (xxxx): 2010
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Poznaj Bonito!Sprzedawane książkiZobacz opinie o nasDodaj do ulubionych
Kupując książki z kilku naszych aukcji za dostawę zawsze płacisz tylko raz!
Sprawdź nasze pozostałe aukcje!

Odbiór osobisty w naszych lokalach bez kosztów dostawy!

Masz pytania? Zadzwoń lub napisz!

Poniedziałek – Piątek
Telefon12 [zasłonięte] 82 (8.00–20.00)
Justyna CzubernatWyślij wiadomość
Damian OstrowskiWyślij wiadomość

Zamówienia realizujemy natychmiast, ponieważ posiadamy 36 tys. książek w magazynie o powierzchni prawie 4100 m²!

Lokale, w których odbierzesz książki bez kosztów dostawy:

Kraków, ul. Pawia 34
pon. – pt od 8.00 do 20.00, sob. od 10.00 do 16.00
Kraków, ul. Kalwaryjska 51
pon. – pt od 9.00 do 19.00, sob. od 10.00 do 14.00
Kraków, ul. Batorego 15B
pon. – pt od 9.00 do 19.00, sob. od 10.00 do 14.00
Warszawa, ul. Chmielna 4
pon. – pt od 9.00 do 19.00, sob. od 10.00 do 14.00
Warszawa, al. KEN 88
pon. – pt od 9.00 do 19.00, sob. od 10.00 do 14.00
Wrocław, ul. Ruska 2
pon. – pt od 9.00 do 19.00, sob. od 10.00 do 14.00
Zamówienia realizujemy natychmiast po wypełnieniu formularza pozakupowego!
Wszystkie sprzedawane książki są nowe i znajdują się w naszym magazynie w Krakowie!
Technika w praktyce. Klasa 1-3. Zajęcia żywieniowe. Podręcznik z ćwiczeniami
Nasza cena:15,52 zł (oszczędzasz 3,18 zł)
Cena rynkowa: 18,70 zł
Autor:Katarzyna Wilczek, Ewa Uljasz
Wydawnictwo:Nowa Era
Rok wydania:2010
Oprawa:miękka
Liczba stron:144
Format:17.2 x 24.2
Numer ISBN:[zasłonięte]978-8309-923-3
Numer EAN:978[zasłonięte][zasłonięte]40992

Nr dopuszczenia 196/3/2009

Podręcznik z ćwiczeniami z serii wydawniczej „Technika w praktyce” zawierający treści nauczania do realizacji nowej podstawy programowej w zreformowanym gimnazjum na 30 godzinach lekcyjnych. Podobnie jak inne podręczniki z tej serii zawiera specjalne oznakowanie treści nauczania w celu ułatwienia poruszania się po podręczniku.

Podręcznik składa się z 10 rozdziałów (plus indeks), w których zawarto wiadomości praktyczne, przydatne w codziennym życiu – od prawidłowego zagospodarowania kuchni przyjaznej użytkownikom, budowy i bezpiecznej eksploatacji domowego sprzętu AGD, poprzez zasady prawidłowego i racjonalnego żywienia – jadłospisy i diety, technologię żywienia i obróbkę żywności do regionalnych tradycji kulinarnych, przygotowania posiłków i zachowania się przy stole. Podręcznik omawia też problemy żywnościowe współczesnego świata. Dziesiąty rozdział podręcznika „Kulinarne zajęcia praktyczne”, jeżeli w szkole nie ma warunków do praktycznej realizacji zajęć technicznych(brak pracowni), rekomendujemy jako doskonały materiał teoretyczny, a pozyskane wiadomości i umiejętności mogą uczniowie sprawdzić i wykorzystać w domu, pod kierunkiem rodziców lub opiekunów.

Dodatkową pomocą jest Książka Nauczyciela (bezpłatna dla nauczyciela po podpisaniu deklaracji), w której zamieszczono m.in. programy nauczania z rozkładem materiału i planem wynikowym, klucze do zadań z podręcznika i płytę DVD z filmami edukacyjnymi, przedstawiającymi procesy technologiczne i produkcyjne (po 5 filmów do każdego podręcznika).

Jak kupić książki z kilku aukcji i zapłacić tylko raz za dostawę?
1. Dodaj wszystkie książki do koszyka
2. Przejdź do koszyka, zaznacz wszystkie pozycje i kliknij przycisk
Uwaga! Nie klikaj przycisku Kup Teraz dla każdej pozycji osobno! Ważne aby kliknąć tylko raz, już po zaznaczeniu wszystkich interesujących Cię pozycji.
Koszty dostawy dla Poczty Polskiej, przesyłek kurierskich i Paczkomatów InPost
Sposób dostawyKoszt dostawy
Płatność przy odbiorze
lub z góry (PayU, przelew)
PocztaPoczta Polska - odbiór w placówce
Nazwa w Allegro: Odbiór w punkcie - E-PRZESYŁKA
3,99 zł
PocztaPoczta Polska - doręczenie do Klienta
Nazwa w Allegro: Paczka pocztowa lub przesyłka pobraniowa
6,99 zł
PaczkomatyPaczkomaty InPost
Nazwa w Allegro: Odbiór w punkcie - Paczkomaty 24/7
5,99 zł
DPDKurier DPD
9,99 zł
Przy jednorazowym zakupie wielu pozycji koszt dostawy ponosi się tylko raz. Po dokonaniu zakupów należy koniecznie wypełnić formularz pozakupowy i wybrać formę dostawy.
O nadaniu paczki zawsze informujemy e-mailem i SMS-em podając numer listu przewozowego i link do śledzenia przesyłki.
Nie wysyłamy paczek za granicę.
Odbiór osobisty w naszym lokalu
Po dokonaniu zakupu wybierz w formularzu pozakupowym "Odbiór osobisty" oraz poinformuj nas gdzie chcesz odebrać zamówienie, wpisując adres lokalu w "informacjach dla sprzedającego".
Po wybraniu lokalu zamawiane pozycje zostaną przez nas przetransportowane we wskazane miejsce i będzie można je odebrać. O możliwości odbioru zostaniesz poinformowany e-mailem i SMS-em.
W wyżej wymienionych lokalizacjach znajdują się tylko książki wcześniej zamówione przez Klientów.
Klienci, którzy kupili Technika w praktyce. Klasa 1-3. Zajęcia żywieniowe. Podręcznik z ćwiczeniami, wybrali również:
© 2[zasłonięte]006-20 Bonito – Kraków - ul. Pawia 34, Kraków - ul. Batorego 15B, Kraków - ul. Kalwaryjska 51, Warszawa - ul. Chmielna 4, Warszawa - al. KEN 88, Wrocław - ul. Ruska 2