Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Technika w praktyce 1-3. Zajęca żywieniowe

20-01-2014, 19:38
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 15.91 zł     
Użytkownik Lideria.pl
numer aukcji: 3812425114
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 4   
Koniec: 18-01-2014 02:18:23

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2010
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

biuro

Lideria - Biuro

+48 22[zasłonięte]695-45
lideria.biuro[zasłonięte]@lideria.pl


konto

      97 1140 [zasłonięte] 200400           3002 [zasłonięte] 347810

dostawa
Sprawdź szczegóły w :
"Dostawa i płatność"

Odbiór osobisty
w Warszawie


Nie wysyłamy paczek
za granicę.






produkt

Technika w praktyce 1-3. Podręcznik z ćwiczeniami. Zajęca żywieniowe

Autor: Katarzyna Wilczek, Ewa Uljasz
  • ilość stron: 144
  • oprawa: miękka
  • format: 172x242
  • data wyd: 2010
  • wydawca: Nowa Era
  • EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]40992
Podręcznik do nauczania zajęą technicznych na poziomie klas I-III gimnazjum
Numer ewidencyjny w wykazie: 196/3/2009

Podręcznik z ćwiczeniami z serii wydawniczej Technika w praktyce zawierający treści nauczania do realizacji nowej podstawy programowej w zreformowanym gimnazjum na 30 godzinach lekcyjnych. Podobnie jak inne podręczniki z tej serii zawiera specjalne oznakowanie treści nauczania w celu ułatwienia poruszania się po podręczniku.

Podręcznik składa się z 10 rozdziałów (plus indeks), w których zawarto wiadomości praktyczne, przydatne w codziennym życiu od prawidłowego zagospodarowania kuchni przyjaznej użytkownikom, budowy i bezpiecznej eksploatacji domowego sprzętu AGD, poprzez zasady prawidłowego i racjonalnego żywienia jadłospisy i diety, technologię żywienia i obróbkę żywności do regionalnych tradycji kulinarnych, przygotowania posiłków i zachowania się przy stole. Podręcznik omawia też problemy żywnościowe współczesnego świata. Dziesiąty rozdział podręcznika Kulinarne zajęcia praktyczne, jeżeli w szkole nie ma warunków do praktycznej realizacji zajęć technicznych(brak pracowni), rekomendujemy jako doskonały materiał teoretyczny, a pozyskane wiadomości i umiejętności mogą uczniowie sprawdzić i wykorzystać w domu, pod kierunkiem rodziców lub opiekunów.

    Jak nie płacić za dostawę?


    1. Przy zakupie dowolnej pozycji z kategorii:  Darmowa dostawa
    2. Do pozycji oznaczonych darmową wysyłką możesz dodać przedmioty
         z naszych pozostałych aukcji, a paczkę i tak wyślemy bezpłatnie!
    

Jak kupić przedmioty z kilku naszych aukcji
i zapłacić tylko raz za dostawę?


1. Dodaj wszystkie zakupione u nas PRZEDMIOTY do koszyka      
2. Przejdź do koszyka, zaznacz wybrane pozycje i kliknij przycisk  


Uwaga! Nie używaj przycisku "Kup Teraz" dla każdej aukcji osobno!
Wystarczy tylko raz potwierdzić zakup w koszyku.