Serdecznie zapraszamy do spróbowania naszych przysmaków.
We wszystko wkładamy serce, nasza pasja to dobra kuchnia.
Bliska jest nam idea slow food.
Dokładamy starań, żybyście byli Państwo oczarowani naszymi smakami
i wracali do nas z przyjemnością.
Kibiny, jeczpoczmaki, cybulniki, wak belisze... to brzmi egzotycznie,
ale proszę nam wierzyć, że to przepyszne jedzenie naszych przodków czarowało przez wieki
i czaruje nadal.
Zapraszamy do spróbowania i rozpoczęcia przygody z tatarską kuchnią,
kuchnią magiczną, prawdziwą i surową, jak tatarskie stepy.
Nasze przysmaki przygotowujemy w dniu wysyłki,
starannie pakujemy w styropianowe termopaki i wysyłamy od poniedziałku do czwartku.
Chętnie odpowiemy na wszelkie pytania pod numerem: 885 [zasłonięte] 723
lub adresem mailowym: [zasłonięte]@gmail.com
Kibiny
Pieróg pieczony z ciasta drożdżowego, nadziewany mięsem wołowym i kapustą kiszoną.
Przyprawy użyte w kibinach: sól, pieprz naturalny i ziołowy, kminek i czosnek.
Licytując 1 szt, kupujemy 1 pieróg. Do jednego opakowania mieści się 6 szt.
Sposób podgrzania:
Pierogi przed podgrzewaniem należy delikatnie posmarować oliwą lub olejem. Nagrzewamy piekarnik do temperatury 150 stopni. Pieczemy w tej temperaturze od 10 do 15 min. Podawać na gorąco z surówką lub sosem (np. czosnkowym).
UWAGA!
Nie podgrzewamy pierogów w mikrofalówce!
Produkty powiązane:
Bestsellery: