Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Tatarskie przysmaki - BEREMECZE - pieczone dzisiaj

18-05-2014, 20:43
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 4.99 zł     
Użytkownik www_bankkawy_pl
numer aukcji: 4253660824
Miejscowość suwałki
Zostało sztuk: 40    Wyświetleń: 1   
Koniec: 17-06-2014 20:30:07
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Darmowy Hosting na Zdjęcia Fotki i Obrazki

Serdecznie zapraszamy do spróbowania naszych przysmaków.

We wszystko wkładamy serce, nasza pasja to dobra kuchnia.

Bliska jest nam idea slow food.

Darmowy Hosting na Zdjęcia Fotki i Obrazki

Dokładamy starań, żybyście byli Państwo oczarowani naszymi smakami

i wracali do nas z przyjemnością.

Kibiny, jeczpoczmaki, cybulniki, wak belisze... to brzmi egzotycznie,

ale proszę nam wierzyć, że to przepyszne jedzenie naszych przodków czarowało przez wieki

i czaruje nadal.

Zapraszamy do spróbowania i rozpoczęcia przygody z tatarską kuchnią,

kuchnią magiczną, prawdziwą i surową, jak tatarskie stepy.


Nasze przysmaki przygotowujemy w dniu wysyłki,

starannie pakujemy w styropianowe termopaki i wysyłamy od poniedziałku do czwartku.

Chętnie odpowiemy na wszelkie pytania pod numerem:
885 [zasłonięte] 723

lub adresem mailowym: [zasłonięte]@gmail.com

BEREMECZE

Pierogi pieczone, z mięsem indyczym z cebulą i ziołami.

Przyprawy użyte w beremeczach: sól, pieprz naturalny i ziołowy oraz zioła.

Darmowy Hosting na Zdjęcia Fotki i Obrazki Darmowy Hosting na Zdjęcia Fotki i Obrazki


Licytując 1 szt, kupujemy 1 pieróg. Do jednego opakowania mieści się 6 szt.

Sposób podgrzania:

Pierogi przed podgrzewaniem należy delikatnie posmarować oliwą lub olejem. Nagrzewamy piekarnik do temperatury 150 stopni. Pieczemy w tej temperaturze od 10 do 15 min. Podawać na gorąco z surówką lub sosem (np. czosnkowym).

UWAGA!

Nie podgrzewamy pierogów w mikrofalówce!


 

Produkty powiązane:

 

Bestsellery: