Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TARTINE BREAD Chad Robertson, Elizabeth Prueitt

11-03-2015, 7:36
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 183.75 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5073981239
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 4   
Koniec: 11-03-2015 07:37:25

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>94945, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>18704, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>31270, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01505, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16800, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>94945, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>18704, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>31270, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01505, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16800

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Tartine Bread

TARTINE BREAD Chad Robertson, Elizabeth Prueitt

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Chad Robertson, Elizabeth Prueitt
Language: English
Publisher: Chronicle Books
Publication Date: 1 Nov 2010
Dimensions: 22.4 x 3.4 x 25.6 cm
Format: Hardcover
Pages: 304
Condition: NEW
Product_ID: AD11D7A413

 

 

A master formula for basic bread with many variations forms the backbone of the book, which also includes yeasted breads and recipes for sweet and savory foods made with days-old bread. Chad's mastery of breadmaking and work with great artisanal bakers in the US and France, as well as his philosophy of baking, are features of this book. SALES HANDLE: This is the follow-up to successful Tartine, concentrating on the bakery's legendary bread, from one of the most celebrated breadmakers in the United States. ** Chad is Jesus in breadmaking circles, and Tartine's bread is celebrated in media. Serious breadmakers will want this book for their collection,a nd we're sure to get lots of attention for the Chad's method. ** A cometitive title, Jim Lahey's My Bread, associated with Sullivan Street Bakery in New York City, has come out of the gate with good sales and tons of media coverage. Similarities betweent he books include: high-profile artisanal baker author, slow rise fermentation method and endorsement of Mark Bittman. ** Tartine has sold over 40,000 copies since it was released in 2006. It's very well-reviewed by media and users (such as on Amazon).Lovers of Tartine will want Tartine Bread. ** Chad and Elisabeth are major players on the SF food scene and have a national platform due to the popularity of Tartine Bakery (and cultural resonance of SF food). They're well-connected in the both the restaurant and artisanal food producer communities.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 BREAD: A BAKER'S BOOK OF TECHNIQUES AND RECIPES

 TARTINE BOOK NO. 3 Chad Robertson

 THE BREAD BAKER'S APPRENTICE Peter Reinhart

 FLOUR WATER SALT YEAST Ken Forkish

 BOURKE STREET BAKERY Paul Allam, David McGuiness

 TARTINE Elizabeth Prueitt, Chad Robertson