Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

TANIO SOK EKO CZERWONE WINOGRONA WITAMINY POLIFENO

07-03-2015, 17:11
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 6.22 zł     
Użytkownik allenatura-pl (0)
numer aukcji: 5127194826
Miejscowość Zielona Góra
Wyświetleń: 5   
Koniec: 07-03-2015, 16:49
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Witaj na naszej aukcji! Życzymy udanych zakupów
Dodaj nas do ulubionych Masz pytanie? Napisz do nas
alleNatura.pl
AgawaPP
Za zakupiony towar o dowolnej wartości można zapłacić przelewem na nasze konto:
Alior Bank
66 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 265751
Istnieje również możliwość płatności przy odbiorze przesyłki.

Koszt wysłania towaru wynosi:


Kurier
Przedpłata
19zł
(Przesyłka jest u klienta w 24h)
Pobranie
25zł
(Przesyłka jest u klienta w 24h)
więcej informacji
Ekologiczny sok z czerwonych winogron 0,3l
producent: BIOFOOD zwrot: 10 dni
kod produktu: seria:
Krótki opis
Zdrowy, w pełni naturalny sok ekologiczny, nie zawiera konserwantów ani dodatku cukru. Winogrona są źródłem polifenoli, beta-karotenu, witamin B i C.
Cena
6.22PLN

WINOGRONA:
Są niezwykle bogate w składniki mineralne gdyż zawierają dużo potasu, wapnia, żelaza, cynku, magnezu, miedzi i boru. Winogrona powinny jeść osoby cierpiące na nadciśnienie, ze względu na zawartość potasu, który przyczynia się do obniżenia ciśnienia krwi. Wykazują korzystny wpływ na działanie przewodu pokarmowego, dzięki zawartości błonnika przyczyniają się do oczyszczania organizmu poprawiają perystaltykę jelit co wspomaga również proces odchudzania.
Kurację winogronami przeprowadza się w celu odtrucia organizmu-stosowana przez kilka dni, daje energię, siły fizyczne i intelektualne nadając przy tym naturalny kolor skórze. c.d. na www.biofood.pl

Dlaczego BIO FOOD?

Żywność Ekologiczna BIO FOOD sp. z o.o. od samego początku swojego powstania tj. od 1994 roku zajmuje się wyłącznie przetwórstwem owoców i warzyw ekologicznych. Przetwórnia skoncentrowana jest na produkcji wysokiej jakości soków owocowych, soków owocowo-warzywnych, soków z warzyw kwaszonych, smoothie.

Uzupełnieniem asortymentu są przetwory owocowo-warzywne takie jak: korniszony, kapusta kwaszona, sałatki warzywne powidła śliwkowe, masło sezamowe i zupy ekologiczne. Bio Food jest członkiem Stowarzyszenia Polska Ekologia oraz Kujawsko Pomorskiego Stowarzyszenia EKOŁAN. W 2012 roku w zakupionym nowoczesnym zakładzie wdrożono system zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności ISO 22000.

Wiele naszych produktów, a zwłaszcza soki kwaszone z warzyw, postrzegane są przez współczesną medycynę jako żywność będąca doskonalą profilaktyką w wielu chorobach układu pokarmowego oraz chorób nowotworowych. W tych ostatnich schorzeniach soki kwaszone ze względu na łatwą przyswajalność makro i mikroelementów oraz obecność związków antocyjanowych pochodzących z buraka, marchwi , selera lub czerwonych winogron mogą działać zarówno profilaktycznie, jak i wspomagać leczenie farmakologiczne.

Badania soku z buraka kwaszonego prowadzone w latach 2[zasłonięte]010-20 przez SGGW w Warszawie udowodniły, że sok ten niszczył komórki nowotworowe raka żołądka.W maju 2010 roku nasz produkt Biosmoothie truskawkowe otrzymało główną nagrodę: Best of Organic 2010 w konkursie na najlepszy produkt ekologiczny organizowanym przez EkoConect podczas seminarium Organic Marketing Forum 2010, a w październiku 2010 na Targach Natura Food w Łodzi otrzymaliśmy wyróżnienie za produkt Biosmoothie brzoskwiniowe. Na tych samych Targach w 2011 za produkt sok z Buraka kwaszonego otrzymaliśmy główną nagrodę. W roku 2012 ekologiczny sok z marchwi kwaszonej został nagrodzony Złotym Medalem na Targach Natura Food jako najlepszy produkt ekologiczny na rynku polskim a w roku 2013 otrzymaliśmy tą samą nagrodę tym razem za ekologiczny sok wielowarzywny. W tym samym roku Ekologiczny Sok z buraka kwaszonego został uznany za produkt innowacyjny i otrzymał Certyfikat „Dobry produkt-wybór ekspertów” na gali zorganizowanej przez czasopismo Rynek Spożywczy.