Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Tama Matsuoka Wong Foraged Flavor Finding Fabulous

05-02-2015, 16:12
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 125.99 zł     
Użytkownik linguashop_pl
numer aukcji: 4968053466
Miejscowość Gryfino
Wyświetleń: 1   
Koniec: 05-02-2015, 15:57

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Kondycja: bez śladów używania

info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Tama Matsuoka Wong Foraged Flavor Finding Fabulous Ingredients in Your Backyard or Farmer's Market 125.99 zł

  • Typ Okładki: Twarda oprawa
  • Wydawnictwo: Clarkson Potter Publishers
  • Autor: Tama Matsuoka Wong,Eddy LeRoux
  • Język książki: Angielski
  • Rozmiar: 23.6 x 18.3 x 2.2 cm
  • Ilość stron: 224
  • Data premiery: 2[zasłonięte]012-06

Opis:
Forage for wild food and discover delicious edible plants growing everywhere--including your backyard--and how best to prepare them to highlight their unique flavors, with this seasonally organized field guide and cookbook. While others have identified in the past which wild plants are edible, Tama Matsuoka Wong, the forager for Daniel, the flagship restaurant of renowned chef Daniel Boulud, and Eddy Leroux, its chef de cuisine, go two steps further, setting the bar much higher. First, they have carefully selected only the wild plants that are worth seeking out for their fabulous flavors. Second, after much taste-testing, they have figured out the best way to prepare each ingredient--a key in getting to know these exciting new foods. In "Foraged Flavor, " they reveal their seventy-one favorite plants, which are easy to identify and can be harvested sustainably across the country (including at farmers' markets for those without access to nearby fields and forests). Tama helps readers uncover bright lemony oxalis growing in patches of their lawn or creeping jenny, with its unmistakable leaves and delicate green-pea flavor. Eddy then gives simple recipes to showcase the foraged finds, including Cardamine Cress with Fennel and Orange Vinaigrette; Braised Beef, Dandelion Leaves, and Clear Noodles; and Purslane Eggplant Caponata. With twenty-five botanical illustrations, fifty color photographs of the plants, and tons of field- and kitchen-tested know-how, "Foraged Flavor" will be an indispensable guide for cooking enthusiasts.

Do każdego produktu dołączamy paragon, na życzenie faktura VAT.
Pozycja dostępna w magazynie zewnętrznym

Termin wysylki

od 8 do 14 dni roboczych

Zdjęcie poglądowe, okładki mogą się różnić.


030[zasłonięte]661X

Paczkomaty 9,99zł

Poczta paczka 17,99zł

Kurier 17,99zł

BZ WBK

18 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]4920001 [zasłonięte] 008853


791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434
[zasłonięte]@gmail.com
[zasłonięte]@gmail.com

Eldimar - Łukasz Martyniak

Ul. Iwaszkiewicza 4/2

74-101 Gryfino

PON - PTK 10:00 16:00

SOBOTA Wolne


[zasłonięte]24859
CHWILOWO BRAK
Zakupując książki na aukcji akceptujesz regulamin - całość dostępny na stronie O MNIE

Zobacz nasze pozostałe aukcje:

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje