Kontakt
„Hamono” ul. Dąbrowskiego 67/2 81/417 Gdynia
Godziny pracy: Pon.-Pt. - 9:00 - 17:00
tel: +48 [zasłonięte] 092 680 e-mail: [zasłonięte]@hamono.pl
Regulamin
1. Towar wysyłany jest w ciągu 2 dni roboczych od zaksięgowania środków na koncie lub otrzymania informacji o wysyłce za pobraniem. Możliwy odbiór osobisty na terenie Gdyni.
2. Do zakupionych na naszych aukcjach produktów dołączana jest faktura, która jest jedyną podstawą do zwrotu zakupionego produktu.
3. Towar zakupiony w sklepie Internetowym hamono.pl można zwrócić bez podania przyczyny w ciągu 10 dni od otrzymania towaru. Zwracany towar nie może być zniszczony, używany, nosić jakichkolwiek śladów użytkowania i nie mógł mieć kontaktu w wodą
4. Wpłaty należy dokonać w ciągu 7 dni, chyba, że inna opcja zostanie wcześniej ustalona. W przypadku braku wpłaty w tym terminie zastrzegam sobie prawo do sprzedaży towaru i zwracam się o zwrot kosztów prowizji do serwisu Allegro. Wpłaty należy dokonywać na konto bankowe: PKO S.A 16 1240 [zasłonięte] 5[zasłonięte]3541110 [zasłonięte] 334715
Cały regulamin dostepny na stronie O mnie
Wysyłka
Poczta Polska: Paczka Priorytetowa: 0 zł Paczka Pobraniowa: 15 zł
Kuerier UPS Paczka Ekonomiczna: 20 zł Paczka Pobraniowa: 30 zł
|
Opis produktu
Takahisa Damascus Gyuto "Nóż Szefa" 240mm VG-10
Symbol: THG-240 Cena: 499.00 PLN Typ: Gyuto Długość ostrza: 240mm Rękojeść: drewno mahoniowe HRC: 61+/-1 HRC Typ ostrzenia: dwustronne Kraj Produkcji: Japonia
Opis szczegółowy
Gyuto jest nożem wielofunkcyjnym, jego kształt bazuje na typowym europejskim nożu szefa kuchni. Nóż jak najbardziej uniwersalny, zarówno do krojenia mięsa, filetowania jak i szatkowania. Gyuto z tradycyjną rękojeścią japońską nazywa się Wa-Gyuto. Takahisa Damascus, jest to seria noży która łączy w sobie piękno wykonania i funkcjonalność. Noże te posiadają ostrze trójwarstwowe, gdzie rdzeń został wykonany z twardej wysokowęglowej stali VG10, a zewnętrzne warstwy ostrza zostały wykonane z 17 warstwowej stali damasceńskiej które mają piękne wykończenie „Tsuchime” nadające im wyjątkowy charakter. Dzięki tej technice otrzymujemy nóż o twardości ostrza 61+/-1 HRC, który dzięki bardzo twardemu rdzeniowi ma doskonałe właściwości tnące, a zewnętrzne warstwy stali damasceńskiej ochraniają rdzeń i nadają elastyczność. Rękojeść jest wykonana z drewna mahoniowego
Galeria zdjęć
|