| Dane Kontaktowe: |
788[zasłonięte]788
[zasłonięte]@wp.pl
Preferujemy kontakt mailowy. |
|
| Wysyłka: |
|
Koszt wysyłki uzależniony jest od wagi zakupionych przedmiotów z opakowaniem i jest zgodny z cennikiem Poczty Polskiej. Szczegółowe informacje znajdują się w zakładce Dostawa i płatność. W przypadku zakupu kilku przedmiotów prosimy o kontakt mailowy w celu ustalenia kosztów przesyłki.
Koszt wysyłki uzależniony jest od wagi zakupionych przedmiotów z opakowaniem i jest zgodny z cennikiem firmy kurierskiej K-EX. Szczegółowe informacje znajdują się w zakładce Dostawa i płatność. W przypadku zakupu kilku przedmiotów prosimy o kontakt mailowy w celu ustalenia kosztów przesyłki.
Odbiór osobisty możliwy jest w naszym sklepie przy ulicy
Bródnowskiej 1 (na rogu)
Po zakupie otrzymają Państwo mail potwierdzający możliwość odbioru wraz z informacją o godzinach otwarcia. Płatność przy odbiorze tylko gotówką.
|
|
| P³atnosci: |
Zapraszamy do dokonywania płatności za pośrednictwem PayU - szybko i wygodnie!
Płatności można dokonać również przelewem tradycyjnym na poniższy numer konta:
14 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 741472
Dane:
'SAI' Magdalena Grelecka-Khurana
ul. Bródnowska 6/12/17
03-439 Warszawa
Wysyłamy również paczki za pobraniem. Możliwa jest także płatność gotówką przy odbiorze osobistym.
Dokonując przelewu tradycyjnego prosimy o podanie nicku z allegro w polu tytuł wpłaty.
|
|
|
Witamy na naszej aukcji
Tajska pasta Panang curry
Pasta jest uniwersalna. Można jej używać zarówno do przyrządzania dań mięsnych jak i wegetariańskich. Dzięki niej szybko i w prosty sposób przygotujesz egzotyczne danie.
Skład: suszone czerwone papryczki chilli (27%), trawa cytrynowa, szalotka, czosnek, sól, skórka papedy (limonki kaffir), alpinia lekarska (galangal), kmin rzymski, nasiona kolendry.
Sposób użycia (porcja dla 2-3 osób):
1. 50g. pasty curry podsmażać przez minutę na niewielkim ogniu na 2 łyżkach oleju jadalnego.
2. Wlać 400ml. mleka kokosowego. Podgrzewać przez minutę cały czas mieszając.
3. Dodać 250g. wybranego mięsa i dusić, mieszając, aż mięso będzie miękkie.
4. Dodać sos rybny, cukier palmowy i inne wybrane przyprawy do smaku. Dodać pokrojoną w plasterki paprykę chilli i liście papedy.
5. Podawać z ryżem gotowanym na parze.
Waga netto: 50g.
Data przydatności do spożycia: 12/11/2016
Wyprodukowano w Tajlandii.
|