Wiesz dlaczego BIO? W tym produkcie nie ma żadnych mieszanek innych soków, nie jest dosładzany i zagęszczany a także nie jest konserwowany na długie lata .
Cały przebieg produkcji , począwszy od owocu , który nie był nigdy spryskiwany pestycydami a wycisk nie odbywał sie za pomocą chemii potęgującej wydajność jest monitorowany przez urząd certyfikujący.
SOK NONI POCHODZI Z ARCHIPELAGU TAHITI
POCHODZENIE:
Sok z indyjskiego drzewa morwowego (Noni)
SKŁADNIKI:
Sok Bio Noni 100%
WARTOŚCI ODŻYWCZE:
100ml zawiera przeciętnie:
Wartość kaloryczna: 75KJ(18kcal)
Białko: 0,23g
Dwutlenek węgla: 1,9g*
*z czego 0% nasyconych kwasów tłuszczowych
Tłuszcz:0,03g
Węglowodany :3,4 g
WSKAZÓWKA DLA DIABETYKÓW:
350ml=1BE
Sok charakteryzuje się intensywnym cierpkim smakiem. SOK- BIO- NONI-HANOJU 100%, pochodzi z biologicznie kontrolowanych upraw, zgodnie z zarządzeniami ekologicznymi EU.
Certyfikowane postępowanie produkcyjne:
Ten wysokiej jakości Sok Noni jest pozyskiwany z owoców dziko rosnących drzew Noni, pochodzących z Wyspy Tahiti. Produkcja soku odpowiada ściśle wytyczonym normom, które zapewniają najwyższą jakość i bezpieczeństwo stosowania soku przez konsumentów.
NONI?- ALEŻ OCZYWIŚCIE! JAKOŚĆ BIO- TAHITI PROSTO Z HANOJU
Gdy wspomina się o Noni, często pojawia się przypuszczenie, że mamy do czynienia z jakimś cudownym środkiem. Cuda jednak są wytworem wyobraźni i często nie mają nic wspólnego z rzeczywistością, podobnie jest w przypadku Noni.
Tajemnica działania tego owocu tkwi w bogactwie niepowtarzalnych enzymów, które odpowiadają za aktywność zdrowotną surowca. Dziki owoc posiada 80 razy więcej enzymów niż ananas i dzięki temu działa bezpośrednio poprzez aktywację układów enzymatycznych około 2000 enzymów na procesy biochemiczne. Enzymy pełnią wiele funkcji, począwszy od wspomagania procesów trawiennych, katalizują wiele reakcji zachodzących w naszym organizmie, bez nich życie nie byłoby możliwe.
Enzymy wymagają do swego sprawnego funkcjonowania wiele specyficznych kofaktorów. Człowiek potrzebuje do życia około 10000 różnych enzymów. Zaledwie 1700 zostało do tej pory dobrze poznanych, jednak naukowcy gorliwie pracują nad poznaniem funkcji pozostałych enzymów oraz dodatkowych właściwości już znanych związków.
Obok enzymów w owocach Noni znajdują się wszystkie kofaktory, takie jak: wszystkie Alfa i Beta-aminokwasy, 10 z 11 koenzymów jak również takie substraty lub ich prekursory, które uwalniają energię niezbędną do rozpoczęcia procesów enzymatycznych.
A więc enzymy nie są bezpośrednio działającymi związkami czynnymi, lecz czymś znacznie więcej- są narzędziami organizmu, które zapewniają utrzymanie prawidłowej równowagi zdrowotnej, jak również wykazują niedobory powstałe w organizmie.
Owoc Noni ma dobre warunki do wzrostu na powulkanicznych glebach Wyspy tahiti.
Sok na miejscu jest napełniany do butelek. Zaletą takiego postępowania jest uniknięcie kolejnych pasteryzacji.
SOK NONI I JEGO WŁAŚCIWOŚCI PROZDROWOTNE SĄ BARDZO SZEROKO OPISYWANE W RÓŻNYCH PUBLIKACJACH FACHOWYCH JAK I NA PORTALACH INTERNETOWYCH
Stosowanie!
Sok Noni pijemy najlepiej w rozcieńczeniu z wcześniej przegotowaną wodą .Zapbiega to nadmiernemu zakwaszeniu organizmu.
15-30ml 2 x dziennie przed posiłkiem
Dokładny opis stosowania znaduje sie na ulotce przy produkcie
UWAGA!!!
Produkt jest oryginalnym produktem firmy hanoju
Jesteśmy autoryzowanym przedstawicielem firmy hanoju.
Prosimy nie kierować zapytań w sprawie importu produktów, będą powrotnie kierowane do nas.
Bezprawna sprzedaż produktów Hanoju będzie ścigana prawnie.
OFERTA CENOWA JEST BEZKONKURENCYJNA Z UWAGI NA BEZPOŚREDNI IMPORT OD PRODUCENTA , KTÓRY POZWALA NAM NA SPRZEDAŻ ZAWSZE ŚWIEŻEGO PRODUKTU ZA CENĘ DOSTĘPNĄ DLA KAŻDEGO !!!