Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Tagliatelle de Konjac ze szpinakiem. Dukan.

19-05-2014, 13:37
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 16.60 zł     
Użytkownik ALVIN2014
numer aukcji: 4226002574
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 14   
Koniec: 19-05-2014 13:25:22
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


 
E-mail Wyślij wiadomość
Tel.kom. 601 [zasłonięte] 154
Tel.kom. 691 [zasłonięte] 996

 
Kurier - przelew 14,90 zł
Paczkomat - przelew 9,50 zł
Paczkomat - pobranie 13,00 zł
Odbiór osobisty 0 zł
Kurier - pobranie 18,50 zł

 
Numer 32 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0250091 [zasłonięte] 425897
Bank ING Bank Śląski

Regulamin
1) Paragony/Faktura: do każdej przesyłki dołączamy paragon fiskalny lub (na życzenie) wystawiamy fakturę VAT.
 
2) Odbiór osobisty: jest możliwy po wcześniejszym potwierdzeniu terminu.
 
3) Formy płatności: PayU, przelew tradycyjny, przesyłka pobraniowa, gotówka lub karta płatnicza przy odbiorze osobistym. 
    
4) Wysyłka GRATISprzy zakupach na naszych aukcjach na łączną kwotę 250,00 zł (i więcej) oraz wpłacie na konto wysyłka kurierem na nasz koszt. Dotyczy standardowej dostawy w dniach roboczych w godzinach 9.00 - 17.00.
 
5) Przesyłki kurierskiekurier dostarcza przesyłkę w dni robocze tj. poniedziałek - piątek w godzinach 9.00 - 17.00. 
Nie ma możliwości dostaw w godzinach wieczornych.
Dostawa w sobotę obciążona jest dodatkowym kosztem w wysokości 25,00 zł.
Prosimy o wcześniejsze skontaktowanie się z nami celem sprawdzenia możliwości realizacji takiej dostawy przez firmę kurierską, ponieważ nie jest ona dostępna na terenie całego kraju.
 Makaron Tagliatelle de Konjac ze szpinakiem
 
 
 
Niskokaloryczny, bezglutenowy zamiennik makaronu o małej zawartości węglowodanów powstaje z rośliny Konjac, znanej od tysiącleci Japończykom, którzy słyną z długowieczności.
 
KONJAC jest rośliną uprawianą w Japonii, Chinach oraz Korei. W kuchni azjatyckiej KONJAC znajduje zastosowanie w postaci makaronu, mąki lub galaretek, które wytwarzane są z korzenia rośliny.
 
KONJAC jest bogaty w GLUCOMANNAN. Jest to wyjątkowy błonnik, który posiada szczególną zdolność wiązania dużej ilości wody dzięki czemu pęcznieje w żołądku zwiększając objętość i zapewniając uczucie sytości.
 
 
 
Makarony KONJAC:
  
  • mają bardzo niski indeks glikemiczny;
  • są niskokaloryczne
  • nie zawierają tłuszczu ani cukru;
  • błonnik glucomannan zwiększa w żołądku swoją objętość kilkudziesięciokrotnie zapewniając uczucie sytości;
  • obniżają poziom cholesterolu;
  • pomagają w odchudzaniu;
  • nie zawierają glutenu.
  
Makarony Konjac są łatwe w przygotowaniu.
Wystarczyć spłukać zimną wodą, gotować przez minutę w wodzie lub sosie.
  
Idealnie smakują w połączeniu z sosem pomidorowym, chudym mięsem i warzywami.  
  
  
 
 
 
Tagliatelle de Konjac ze szpinakiem. Dukan.
 
 
Skład: woda, proszek z Konjac 3%, sok ze szpinaku 10%
 
Waga: 200g  (netto)
 
Najlepiej spożyć do 09.2014
 
 
Wartości odżywcze w 100g:
 
 Wartość energetyczna 
25 kcal
/106 kJ  
  Białko 0,4g  
  Węglowodany
w tym cukry
3,2g
0,24  
  Tłuszcze
w tym nasycone
0,3g
0  
  Błonnik 4g  
  Sód
ekwiwalent soli
0,03g
0,01g