Drożdże gorzelnicze T48
- osiągają stężenie alkoholu nawet 20 %
Przefermentują:
6 kg cukru w 48 godziny uzyskując 14% alk. w zacierze
lub
8 kg cukru w 5 dni uzyskując 20% alk. w zacierze
Instrukcja :
Rozpuścić 6kg lub 8kg cukru w 21 litrach wody o temperaturze 20-30°C, następnie wsypać całą zawartość torebki drożdży i dobrze wymieszać. Optymalna temperatura fermentacji 22-27°C.
Skład: drożdże, pożywka, witaminy i mikroelementy.
Masa netto 140g.
Fermentacja przebiega burzliwie. Nie należy używać rurek fermentacyjnych ani korków, nie stosować pokryw w pojemnikach fermentacyjnych.
Na naszych innych aukcjach inne akcesoria niezbedne do robienia wina, warzenia piwa domowego, sokow, bimberku, wódka, nalewka i inne.
Koszt wysyłki przy wpłacie na konto: Przesyłka pocztowa do 0,350 g (1 szt): -1,9 zł ekonomiczna, - 3,5 zł priorytetowa Przesyłka pocztowa powyżej (3-450:) szt : 10 zł ekonomiczna, 13 zł priorytetowa
Koszt wysyłki za pobraniem: Przesyłka pocztowa : 12zł - ekonomiczna, 15 zł priorytetowa
Firma kurierska SIÓDEMKA,UPS: Przy wpłacie na konto 20 zł ( 30 kg), Pobranie 25 zł ( 30 kg)
Kupiłeś więcej niż jeden towar na naszych aukcjach ?
Nie wiesz jaki będzie koszt przesyłki? Pomożemy!
Wybierzemy optymalna przesyłkę i wyślemy wszystko razem!!! -zadaj pytanie a po zakupach przed zapłata policzymy ile wszystko będzie ważyło i wycenimy przesyłkę!!!
UWAGA - Sugerujemy listy polecone lub paczki - tylko w tych mamy mozliwość sprawdzenia co sie stalo z przesyłką, przy listach ekonomicznych lub priorytetowych nie bierzemy odpowiedzialności w przypadku zaginiecia.
Towary zakupione do godziny 13 wysylane są tego samego dnia poczta polska!!!
Wiemy ze nasze hobby jest dyskretne dlatego też wszystkie przesylki sa dyskretnie zapakowane:):):)
Kontakt:
[zasłonięte]@wmweko.pl
tel: 723 [zasłonięte] 004 , 723 [zasłonięte] 408
Zapraszamy również na inne nasze aukcje!!!