Producent / Dystrybutor: Top-Artshop
Typ: Siekacz, Tłuczek, do miesa
Stan: Nowy * Oryginalnie zapakowany / Zdjęcia poglądowe
Gwarancja: 12-miesięcy
Sprzedawca: Legalnie działająca Firma wysyłkowa * Wystawiamy Faktury Vat * Paragon
Inne: pozostałe informacje na stronie "O MNIE" lub "O NAS "
Firma : Co oznacza teczka przy loginie Sprzedającego?
Legalnie działająca Firma wysyłkowa, czyli zarejestrowany przedsiębiorca w Polsce
Zostalismy pozytywnie zweryfikowani przez zespół Allegro
Wystawiamy Faktury Vat oraz Paragony
Prowadzimy profesjonalny serwis gwarancyjny
i jako TOP-SPRZEDAWCA gwarantujemy BEZPIECZNE ZAKUPY !
Nasza firma rozlicza podatki z polskim Urzędem Skarbowym ,
opłaca składki w polskim Zakładzie Ubezpieczeń Społecznych !
Kupując u NAS wspierasz polską przedsiębiorczość i ludzi pracujących w tych firmach.
Firma ta płaci podatki , które idą między innymi na edukację, słuzbe zdrowia, bezpieczenstwo.
Stosuj do przegladania naszych aukcji bezpieczne przegladarki
Nie chce Ci sie chodzic po sklepach, tracic czasu i pieniedzy na poszukiwanie potrzebnego towaru?
Chcesz szybko i bezpiecznie zrobic zakupy, nie wstajac z wygodnego fotela?
Jesli tak, to nasza oferta zakupów przez Internet jest skierowana wlasnie do Ciebie
PROFESJONALNY SIEKACZ NAKŁUWACZ
TŁUCZEK DO MIĘSA
SUGEROWANA CENA PRODUCENTA : 79zl
!!! KLASA-A !!!
!!! BARDZO DOBRA JAKOŚĆ !!!
!!! SUPER NISKA CENA !!!
!!! GWARANCJA SATYSFAKCJI !!!
Tłuczek do mięsa powoduje zmiażdżenie struktury mięsa i wypływ soku, nacinanie zaś nie ma takich ubocznych skutków.
Mięso jest wtedy o wiele smaczniejsze i nie ciągnie się, ponieważ nakłuwając mięso się przerywa wewnętrzną strukturę włókien.
Nakłuwanie mięsa powoduje iż:
nie skręca się ono na patelni, nie wysycha, smaży się równomiernie i skraca czas smażenia nawet o 40%
Niezastąpiony przy przygotowywaniu mięs w domu i na grilla. Nowoczesny siekacz (tłuczek- nakłuwacz) mięsa z 48 nożami
Nakłuwanie mięsa powoduje iż: nie skręca się ono na patelni, nie wysycha, smaży się równomiernie i skraca czas smażenia nawet o 40% Tłuczek do mięsa powoduje zmiażdżenie struktury mięsa i wypływ soku, nacinanie zaś nie ma takich ubocznych skutków.
Mięso jest wtedy o wiele smaczniejsze i nie ciągnie się, ponieważ nakłuwając mięso się przerywa wewnętrzną strukturę włókien.
48 ostrzy wykonanych ze stali nierdzewnej - ostrzone laserem Urządzenie ma dużą ilość ostrzy [48],
które wysuwają się przy uderzaniu w płat mięsa, nacinając je na całej długości przecinając ewentualne twarde tkanki i włókna .
Narzędzie używane przez profesjonalistów od 1962 roku!
Jest to dokładnie ten sam produkt jaki otrzymują klienci niemieckiej tele-sprzedaży Łatwe w czyszczeniu (rozbieralne),
można myć w zmywarce Jego niezwykle ostrza przebijają włókna mięsa powodując, że:
skraca czas smażenia nawet o 40% mięso usmaży się równomiernie nie skręcając się i kurcząc
jeżeli chcesz marynować mięso będzie ono cztery razy szybciej GOTOWE
sok zawarty w mięsie nie wypływa przez to potrawa pozostaje soczysta miękka i pięknie wysmażona - jak w restauracji
Wymiary siekacza: 12CM X 15CM X 4CM
Zestaw zawiera:
Plastikowy pojemnik ochronny Instrukcja obsługi (UK,F,NL,SP,D)
Całość zapakowana jest w estetyczny blister
Instrukcja obsługi:
Przed pierwszym użyciem należy narzędzie umyć (instrukcja czyszczenia noży)
Położyć płat mięsa [grube, cieńsze, małe lub duże – wg uznania] na desce do krojenia
Przyłożyć siekacz do mięsa i nacisnąć omijając kości. Powtórzyć ok. 4-5 razy na całej powierzchni.
Przy bardzo grubych kawałkach mięsa, odwrócić je na drugą stronę i czynność powtórzyć
Należy czyścić siekacz po każdym użyciu
Co pewien czas proszę naoliwić siekacz dla jego lżejszej pracy [olejem sałatkowym, oliwą]
Instrukcja czyszczenia:
Należy zdjąć dolną osłonę [przesunąć],
Postawić siekacz na twardej powierzchni (np desce do krojenia) ostrzami do dołu
Przesunąć w lewo i przytrzymać niebieski przycisk (kaseta z nożami zostanie wysunięta do góry)
Wyjąć od góry kasetkę z nożami.
Po wyczyszczeniu – kasetkę z nożami umieścić od góry w siekaczu, założyć dolną osłonę [wsunąć] i umieścić siekacz w plastikowej zabezpieczającej kasecie.
UWAGA:
Noże są bardzo ostre. Po użyciu zawsze umieszczać w pojemniku ochronnym poza zasięgiem dzieci.
Używać tylko do zmiękczania mięsa bez kości