Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Szynkowar Tercet 2,1 kg + gratis przyprawa

28-04-2014, 7:12
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 105 zł     
Użytkownik tradismak
numer aukcji: 4184787791
Miejscowość Racibórz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 26   
Koniec: 28-04-2014 07:14:38
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

KONTAKT

Centrum Kultury Smaku

„Sekwens” sp. z o.o.

ul. Mariańska 11

47-400 Racibórz

Infolinia

od 7:00 do 15:00,

od poniedziałku do piątku

tel.: 32 [zasłonięte] 36,

32 [zasłonięte] 56

email: [zasłonięte]@tradismak.pl

 

WYSYŁKA

do 2 kg

11,50 zl - Standard

16,00 zl - Priorytet

Siódemka

do 30 kg

22,50 zł - przelew

26,50 zł - pobranie

NIP I KONTO

NIP:[zasłonięte]639-17-624
REGON: 276[zasłonięte]972
KRS: 000[zasłonięte]6045

 

Numer konta bankowego

24 2[zasłonięte]030 00 [zasłonięte]00[zasłonięte]64 3990

Prasowanka (szynkowar) "Tercet" o pojemności 2100 gram

Praska "TERCET"

"Idealna dla rodziny" - pojemność 2100 gram

Komplet zawiera:
praskę, podkładkę i klamrę dociskową ze sprężyną,
jak również receptury prasowanek,

Produkt wykonany ze stali nierdzewnej dopuszczony do kontaktu z żywnością.

Na częściach do prasowanki (tj. zaczep, klamra, podkładka) mogą wystąpić niewielkie i delikatne zarysowania, wynikające z procesu produkcyjnego.
Zarysowania nie mają wpływu na jakość i użytkowanie produktu.

W komplecie GRATIS: 
40 g przyprawy "Rozkoszna".

Opakowanie wystarczy na wykonanie
aż 3,6 kg smakowitej "prasowanki"

Wymiary praski (w x sz x dł):
15,0 cm x 15,5 cm x 14,5 cm.


Jak wykonać prasowankę ?
             - zobacz pliki do pobrania


Porady domowego masarza ...

Wyrób rozpada się
- co zrobić, jakie są tego przyczyny ?

 

Jest to najczęściej pojawiające się pytanie związane z wyrobami z prasek zrobionych z całych mięśni.

Problem ten nie występuje w wyrobach z mięs mielonych.


Błędy i sposoby zapobiegania ... 

 

  • dodano zbyt mało żelatyny lub mięs mielonych ścięgnistych (np. z golonki)
  • przedłużono znacznie czas gotowania
  • nie włożono dystansu (podkładka, ręcznik itp) na dno garnka przed włożeniem praski,
    co spowodowało znaczy wzrost temperatury wewnątrz praski
  • całą przyprawę dodano do wewnątrz a nie na zewnątrz bloku mięsnego
    (do wewnątrz należy dać całą ilość soli i żelatyny a przyprawę umieścić na zewnątrz bloku)

 kliknij na załączony dokument "pliki do pobrania"

zawierający przykładowe receptury,

w których użyto mieszanek przyprawowych naszej produkcji,

a dowiesz się jak można samemu wykonać własne mięsne smakołyki


Pliki do pobrania:

- receptury prasowanek z szynkowara
- praska szynkowar - schemat urządzenia


Prasowanka (szynkowar) "Tercet" o pojemności 2100 gramPrasowanka (szynkowar) "Tercet" o pojemności 2100 gramPrasowanka (szynkowar) "Tercet" o pojemności 2100 gramPrasowanka (szynkowar) "Tercet" o pojemności 2100 gramPrasowanka (szynkowar) "Tercet" o pojemności 2100 gramPrasowanka (szynkowar) "Tercet" o pojemności 2100 gramPrasowanka (szynkowar) "Tercet" o pojemności 2100 gramPrasowanka (szynkowar) "Tercet" o pojemności 2100 gram

Zobacz nasze pozostałe aukcje: Panelealle

Komentarze

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

Panelealle galerie przedmiotow na allegro