JESTEŚMY BEZPOŚREDNIM DYSTRYBUTOREM
POD NASZA MARKĄ BIOWIN WPROWADZAMY TYLKO
NAJLEPSZE PRODUKTY!!!
Gwarancja marki !!!
Szynkowar
( szy15sn )
Szynkowar przeznaczony jest do wyrobu pysznych parzonych wędlin domowym sposobem.
Wykonany ze stali nierdzewnej
Pozwala na przygotowanie jednorazowo do1,5 kg wyrobu mięsnego.
Na środku wieczka znajduje się fabrycznie zrobione gniazdo z otworem umożliwiającym bezpośredni pomiar temperatury wsadu mięsnego.
Służy do tego termometr z sondą, który dodajemy do zestawu – tylko teraz!!!!!
Dodatkowy termometr:
Solidnie wykonany - ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.
Dodatkowo w prezencie od nas sprawdzony przepis:
SZYNKA Z INDYKA I KURCZAKA
Składniki:
Sposób przygotowania:
Filet z indyka myjemy, kroimy w plastry o grubości 1 cm, a następnie w paski o długości 5 cm. Kurczaka obieramy ze skóry, trybujemy i mielimy przez grube sito. Następnie mięso z kurczaka wraz z lodem mielimy w malakserze. Cukier puder, mąkę i żelatynę mieszamy z wodą. Pokrojone filety z indyka, zmielone mięso z kurczaka i wodę wyrabiamy do uzyskania jednolitej masy. Tak przygotowaną masę wkładamy do szynkowara. Zamykamy go i wkładamy n 6 godzin do lodówki. Po upływie tego czasu szynkowar umieszczamy w garnku z gorącą wodą. Parzymy w temperaturze 80 oC przez 1,5 godziny. Po wyjęciu z wody odstawiamy naczynie z mięsem na 8 godzin do lodówki.
Smacznego – prosto, pysznie, zdrowo.
Wymiary opakowania:
Szerokość produktu: 12cm
Głębokość produktu: 12cm
Wysokość produktu: 19cm
W RAZIE PYTAŃ NIE CZEKAJ DZWOŃ: +48 (42)[zasłonięte]681 75
ZAPRASZAMY NA INNE NASZE AUKCJE,
NA KTÓRYCH ZNAJDZIESZ WIELE POMYSŁÓW
NA NIEPOWTARZALNE PREZENTY