Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Szynkowar, garnek ORYGINALNY !+ Termometr +Przepis

26-05-2014, 14:33
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 62 zł     
Użytkownik biowin_pl
numer aukcji: 4247104825
Miejscowość Łóź
Zostało sztuk: 100    Wyświetleń: 11   
Koniec: 26-05-2014 14:34:58

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

BIOWIN - Allegro

Aukcja


JESTEŚMY BEZPOŚREDNIM DYSTRYBUTOREM

 

POD NASZA MARKĄ BIOWIN WPROWADZAMY TYLKO

 

NAJLEPSZE PRODUKTY!!!

 

 

 

Gwarancja marki !!!

 

 


 

Szynkowar

( szy15sn )



Szynkowar przeznaczony jest do wyrobu pysznych parzonych wędlin domowym sposobem.


Wykonany ze stali nierdzewnej



Pozwala na przygotowanie jednorazowo do1,5 kg wyrobu mięsnego.

Na środku wieczka znajduje się fabrycznie zrobione gniazdo z otworem umożliwiającym bezpośredni pomiar temperatury wsadu mięsnego.


Służy do tego termometr z sondą, który dodajemy do zestawu – tylko teraz!!!!!

 

Dodatkowy termometr:

Solidnie wykonany - ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.





Dodatkowo w prezencie od nas sprawdzony przepis:



SZYNKA Z INDYKA I KURCZAKA


Składniki:

  • 1 kg kurczaka

  • 0,4 kg indyka

  • 3 g saletry potasowej

  • 3 łyżeczki soli

  • łyżeczka cukru pudru

  • 150 g lodu

  • łyżeczka mąki ziemniaczanej

  • łyżeczka żelatyny

  • 50 ml wody

Sposób przygotowania:

 

Filet z indyka myjemy, kroimy w plastry o grubości 1 cm, a następnie w paski o długości 5 cm. Kurczaka obieramy ze skóry, trybujemy i mielimy przez grube sito. Następnie mięso z kurczaka wraz z lodem mielimy w malakserze. Cukier puder, mąkę i żelatynę mieszamy z wodą. Pokrojone filety z indyka, zmielone mięso z kurczaka i wodę wyrabiamy do uzyskania jednolitej masy. Tak przygotowaną masę wkładamy do szynkowara. Zamykamy go i wkładamy n 6 godzin do lodówki. Po upływie tego czasu szynkowar umieszczamy w garnku z gorącą wodą. Parzymy w temperaturze 80 oC przez 1,5 godziny. Po wyjęciu z wody odstawiamy naczynie z mięsem na 8 godzin do lodówki.

 

Smacznego – prosto, pysznie, zdrowo.



Wymiary opakowania:

Szerokość produktu: 12cm
Głębokość produktu: 12
cm
Wysokość produktu: 19
cm

 

 

 

 

 

 




 

 

 

 

 

W RAZIE PYTAŃ NIE CZEKAJ DZWOŃ: +48 (42)[zasłonięte]681 75

 

ZAPRASZAMY NA INNE NASZE AUKCJE,


NA KTÓRYCH ZNAJDZIESZ WIELE POMYSŁÓW

 

NA NIEPOWTARZALNE PREZENTY