Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

SZYNKOWAR 1L TERMOMETR + 7 GRATISÓW SUPER PROMOCJA

18-01-2012, 4:15
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 69 zł     
Użytkownik LeszekBak1
numer aukcji: 2036424362
Miejscowość Polska
Wyświetleń: 281   
Koniec: 18-01-2012 08:24:47

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Kontakt telefoniczny
od poniedziałku do piątku
w godz. 10:00 - 16:00

663 [zasłonięte] 241

Wszelkie pytania można także kierować na pocztę elektroniczną

[zasłonięte]@gmail.com

Zakupione przedmioty wysyłamy do 2-3 dni po otrzymaniu wpłaty na nasze konto Pocztą Polską

W przypadku dłuższego terminu realizacji kontaktujemy się mailowo i telefonicznie z Kupującym. Opcja transportu podana jest każdorazowo w aukcji. Na Państwa życzenie istnieje możliwość zmiany podanej w aukcji opcji transportu. Prosimy o wysłanie maila z informacją na ten temat niezwłocznie po dokonaniu zakupu na adres:

[zasłonięte]@gmail.com

Niezależnie od ilości zakupionych artykułów Opłatę za przesyłkę ponoszą państwo tylko jeden raz.
Zawsze jest to najwyższy koszt wysyłki spośród wszystkich podanych w wygranych aukcjach.



Twoje zakupy do kwoty 10000 zł są ubezpieczone przez serwis alle

Formy płatności:
przedpłata na rachunek bankowy:

KREDYT BANK

NR KONTA
87 1500 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0701011 [zasłonięte] 718500



Płatność przez szybkie i wygodne Płacę z Allegro


Wszystkie informacje dotyczące transakcji możecie państwo odnaleźć
na stronie „O mnie”

Znaczek przy naszym nicku oznacza, że jesteśmy legalnie działającą firmą


WITAM NA MOJEJ AUKCJI NA KTÓREJ OFERUJĘ

SZYNKOWAR 1 litr + ZESTAW DO WYROBU WĘDLIN W SZYNKOWARZE

w skład którego wchodzi:
1. TERMOMETR Z SONDĄ
2. DWA STALOWE NIERDZEWNE POJEMNIKI HERMETYCZNE
3. PEKLOSÓL
4. WORECZKI JEDNORAZOWE
5. GRATIS PRZEPISY W WERSJI ELEKTRONICZNEJ NA PŁYCIE CD
6. INSTRUKCJA NA PIŚMIE "SZYBKI START" (Mini vademecum wyrobów w szynkowarze, Porady, Przepis na szynkę, mielonkę i golonkę itd.)


Po otrzymaniu przesyłki kupujesz mięso, dodajesz przyprawy, wykonujesz czynności załączone w przepisach (krok po kroku) i po około 60 godzinach otrzymasz gotowy produkt. Nie musisz myśleć o znalezieniu przepisu, zakupie termometru, woreczków i peklosoli, które otrzymujesz w ukompletowaniu lub możesz zakupić na Naszych aukcjach. Dodatkowo otrzymujesz 2 stalowe pojemniki hermetyczne np. na przyprawy. Oszczędzasz na dodatkowych wysyłkach.


SZYNKOWAR

SZYNKOWAR jest urządzeniem do wyrobu bez konserwantów szynek, golonek, boczków, mielonek, rolad itp. (przyciśnij niebieski przycisk "O MNIE" i na otworzonej stronie u dołu możesz zapoznać się z przepisem na szynkę z szynkowaru).
Wykonany ze stali nierdzewnej INOX (chromowo-niklowej) dopuszczonej do bezpośredniego kontaktu z żywnością w tym także z tłuszczami. Wieczko wykonane z wytrzymałego i przeźroczystego szkła akrylowego odpornego na wysoką temperaturę i uszkodzenia mechaniczne wzmocnione metalowym krążkiem od strony sprężyny. Zamykany na nowoczesny stalowy klips. W środku wieczka znajduje się stalowe chromowane gniazdo z otworem umożliwiającym bezpośredni pomiar temperatury wsadu mięsnego termometrem z sondą. Uchwyt pokrywki ułatwia wkładanie i bezpieczne wyjmowanie szynkowaru po parzeniu, gdy jest gorący.



DANE TECHNICZNE SZYNKOWARU

• pojemność korpusu szynkowaru 1 litr
• wysokość 16cm
• średnica 9,7cm

Elementy szynkowaru: korpus z pokrywką, wsad mięsny, krążek dociskowy ze sprężyną



Przekrój szynkowaru z wsadem mięsnym przygotowany do parzenia



1. TERMOMETR Z SONDĄ

Tarcza pomiarowa termometru

PRZEZNACZENIE

• szynkowary - pomiar temperatury wody w czasie parzenia wsadu mięsnego
• wędzarnie - pomiar temperatury w komorze wędzarniczej
• wędzonki - pomiar temperatury wody w czasie parzenia wędzonek
• grille
• kuchnie zbiorowego żywienia
• kuchnie domowe
• herbaty Yerba Mate
• potrawy płynne np. renomowane herbaty, kawy, wina, sosy itp.
• lodówki, zamrażarki i chłodnie
• kompostowniki
• pieczarkarnie
• gleba


Termometr ze skuwką

DANE TECHNICZNE TERMOMETRU

• zakres pomiaru temperatury od -40°C do +160°C
• długość sondy około 125 mm
• średnica tarczy termometru około 35 mm
• etui które chroni termometr przed uszkodzeniami mechanicznymi oraz ułatwia kontrolę
temperatury płynów
• mała bezwładność przy zmianie temperatury – szybka reakcja na skali
• obudowa ze stali nierdzewnej 18/10

Termometr z sondą bez skuwki

Skuwka termometru



2. POJEMNIKI HERMETYCZNE

wykonane podobnie jak szynkowar ze stali nierdzewnej INOX z którym doskonale komponują się. Wieczka wykonane z wytrzymałego i przeźroczystego szkła akrylowego ułatwia szybki przegląd zawartości pojemnika. Zamykane na nowoczesny stalowy klips. Silikonowa uszczelka pod wieczkiem zapewnia 100 % szczelność a hermetyczna konstrukcja zachowuje świeżość żywności. Doskonałe do przechowywania peklosoli ,przypraw, ziół, dżemów itp.

WYMIARY POJEMNIKA MAŁEGO

• średnica 9,6cm
• wysokość 7,4cm
• pojemność 580ml



WYMIARY POJEMNIKA DUŻEGO

• średnica 9,6cm
• wysokość 11cm
• pojemność 750ml



Pojemniki hermetyczne


3.PEKLOSÓL - SÓL PEKLOWA 10 dkg

Służy do nacierania mięsa lub sporządzania zalewy peklującej. Mięso można peklować "na sucho", wtedy do natarcia 1kg mięsa stosujemy około 20 g soli peklowej. Zapeklowane mięso można upiec, uwędzić lub sparzyć.
Skład: sól warzona, 0,5-0,6 % zawartości azotanu sodu


4. WORECZKI JEDNORAZOWE DO SZYNKOWARÓW TYPU LUX 20 sztuk

Przeznaczone do parzenia wyrobów wędliniarskich w wytwarzanych w szynkowarach i nie tylko. Wykonane są z mocnej folii HDPE dopuszczonej do kontaktu z żywnością w tym także z tłuszczami. Bez najmniejszych problemów wyjmiesz gotowy produkt z szynkowaru. Woreczki można wykorzystać także do pakowania produktów żywnościowych i innych celów gdzie niezbędne jest opakowanie foliowe.


Komplet
20 sztuk o wymiarach:
10 x 25cm



Certyfikat PZH Nr HŻ/C/0809/03


5. GRATIS PŁYTA CD ZAWIERAJĄCA:

Vademecum wyrobu wędlin w szynkowarze, Vademecum wyrobu kiełbas, Instrukcja i przepisy wyrobów w marynatorze peklowniku, Vademecum wyrobu nalewek, ABC wypieku chleba, ABC grillowania, ABC kociołka węgierskiego, ABC kociołka żeliwnego. Łącznie około 1200 przepisów, wszystko "krok po kroku" a także porady, wskazówki itp.

6. INSTRUKCJA NA PIŚMIE "SZYBKI START"

NA INNYCH MOICH AUKCJACH KUPISZ PRZEDMIOTY NIEZBĘDNE DO DOMOWEGO WYROBU WĘDLIN


Uwaga!

Wszystkie nasze aukcje zawierają zdjęcia REAL FOTO zrobione przed wystawieniem przedmiotu! Kopiowanie, zapisywanie bądź przerabianie materiałów z naszych aukcji przez osoby postronne bez naszej zgody jest niezgodne z prawem (podlegają ochronie na mocy Ustawy o Prawie autorskim i prawach pokrewnych - Dz.U. z 1994r., nr 24, poz.83 z późn. zmian.). Wykorzystywanie naszych zdjęć będziemy zgłaszać administracji Allegro.

Zobacz moje pozostałe aukcje: Panelealle

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

Paneleallegaleria aukcji