|
Kontakt telefoniczny od poniedziałku do piątku w godz. 10:00 - 16:00. Przepraszam nie czytam i nie odpowiadam na smsy.
663 [zasłonięte] 241 Wszelkie pytania proszę kierować na pocztę elektroniczną
[zasłonięte]@gmail.com
|
|
|
|
Zakupione przedmioty wysyłam 1-2 dni po otrzymaniu wpłaty na moje konto Pocztą Polską
Opcja transportu z kosztami podana jest każdorazowo w każdej aukcji.
|
|
|
|
Niezależnie od ilości zakupionych artykułów opłatę za przesyłkę ponoszą Państwo tylko jeden raz. Zawsze jest to najwyższy koszt wysyłki spośród wszystkich zakupionych przedmiotów na moich aukcjach.
|
|
|
|
Numery kont przy przedpłacie na rachunek bankowy:
CITY HANDLOWY
NR KONTA 70 1030 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0190918 [zasłonięte] 060774
KREDYT BANK
NR KONTA 87 1500 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0701011 [zasłonięte] 718500
|
|
|
|
WITAM NA MOJEJ AUKCJI NA KTÓREJ OFERUJĘ SZYNKOWAR NIERDZEWNY 1,9 litra + ZESTAW DO WYROBU WĘDLIN W SZYNKOWARZE (bez termometru) w skład którego wchodzi: 1. STALOWY NIERDZEWNY POJEMNIK HERMETYCZNY 2. PEKLOSÓL 0,20kg 3. WORECZKI JEDNORAZOWE 50 sztuk 4. GRATIS PRZEPISY W WERSJI ELEKTRONICZNEJ NA PŁYCIE CD 5. INSTRUKCJA NA PIŚMIE "SZYBKI START" (Mini vademecum wyrobów w szynkowarze, porady, przepis na szynkę, mielonkę i golonkę itd.) 6. PRZEPIS NA SZYNKĘ DLA POCZĄTKUJĄCYCH "KROK PO KROKU" - kliknij, aby pobrać
Po otrzymaniu przesyłki kupujesz mięso, dodajesz przyprawy, wykonujesz czynności załączone w przepisach "krok po kroku" i po około 60 godzinach otrzymasz gotowy produkt. Nie musisz myśleć o znalezieniu przepisu, zakupie termometru, woreczków i peklosoli, które otrzymujesz w ukompletowaniu zakupu lub możesz nabyć na moich aukcjach. Oszczędzasz na dodatkowych wysyłkach przy zakupie u innych sprzedawców. Niezależnie od ilości zakupionych artykułów opłatę za przesyłkę ponoszą Państwo tylko jeden raz. Zawsze jest to najwyższy koszt wysyłki spośród wszystkich zakupionych przedmiotów na moich aukcjach.
|
|
Szynkowar zamknięty |
Opis szynkowaru |
SZYNKOWAR
SZYNKOWAR jest idealnym urządzeniem do wyrobu bez konserwantów szynek, golonek, boczków, mielonek, rolad itp. przeznaczonym dla gospodarstw domowych oraz małych masarni lub sklepów mięsnych. Zamykany na nowoczesny błyskawiczny, prosty stalowy klips. Na zawiasie pokrywki znajduje się otwór umożliwiający bezpośredni pomiar temperatury wody w garnku. W środku pokrywki znajduje się dodatkowy otwór umożliwiającym bezpośredni pomiar temperatury wsadu mięsnego (opcja dla wybrednych). Dzięki swojej prostej budowie jest łatwy w użyciu i myciu. Uchwyt pokrywki może się różnić niż przedstawiony na zdjęciu. UWAGA Na innych moich aukcjach kupisz szynkowary o różnych pojemnościach i konfiguracjach (zestawy szynkowarów) - przyciśnij pomarańczowo-żółty przycisk "MOJE AUKCJE". Możesz zamówić telefonicznie lub mailem dowolny szynkowar lub zestaw wg. własnego upodobania, który wystawię na aukcji.
|
|
Szynkowar z jednym wsadem mięsnym |
Szynkowar z dwoma wsadami mięsnymi i dodatkowym krążkiem separującym |
DANE TECHNICZNE SZYNKOWARU
• pojemność korpusu szynkowaru 1,9 litra • wysokość 17,5cm • średnica 11,5cm
|
|
Przekrój boczny szynkowaru |
Przekrój szynkowaru widok od dołu |
|
|
Pojemnik wykonany ze stali nierdzewnej INOX. Wieczko szkło akrylowe. Zamykany na nowoczesny stalowy klips. Silikonowa uszczelka pod wieczkiem zapewnia 100 % szczelności. Średnica 11,5cm, wysokość 8,8cm, pojemność 750ml |
Peklosól 0,20kg służy do nacierania mięsa (peklowanie na sucho) lub sporządzania zalewy peklującej (peklowanie mięsa na mokro). Skład: sól warzona, 0,5-0,6 % zawartości azotanu sodu
|
|
|
Woreczki jednorazowe 50 sztuk, które można wykorzystać do parzenia wyrobów wędliniarskich w wytwarzanych w szynkowarach. Wykonane są z mocnej cienkiej folii HDPE o grubości 8 μm (mikronów) dopuszczonej do kontaktu z żywnością w tym także z tłuszczami. DEKLARACJA ZGODNOŚCI (certyfikat, atest) kliknij, aby pobrać |
Krążek dociskowy dociska wsad mięsny.
|
GRATIS PŁYTA CD ZAWIERAJĄCA:
Vademecum wyrobu wędlin w szynkowarze, Vademecum wyrobu kiełbas, Instrukcja i przepisy wyrobów w marynatorze peklowniku, Vademecum wyrobu nalewek, ABC wypieku chleba, ABC grillowania, ABC kociołka węgierskiego, ABC kociołka żeliwnego. Łącznie około 1200 przepisów, wszystko "krok po kroku" a także porady, wskazówki itp.
INSTRUKCJA NA PIŚMIE "SZYBKI START" (Mini vademecum wyrobów w szynkowarze, porady,przepis na szynkę, mielonkę i golonkę itd.)
NA INNYCH MOICH AUKCJACH KUPISZ PRZEDMIOTY NIEZBĘDNE DO DOMOWEGO WYROBU WĘDLIN
Uwaga!
Kopiowanie, zapisywanie bądź przerabianie materiałów z naszych aukcji przez osoby postronne bez naszej zgody jest niezgodne z prawem (podlegają ochronie na mocy Ustawy o Prawie autorskim i prawach pokrewnych - Dz.U. z 1994r., nr 24, poz.83 z późn. zmian.). Wykorzystywanie naszych zdjęć i rysunków będziemy zgłaszać administracji Allegro.
|