|
Kontakt telefoniczny od poniedziałku do piątku w godz. 10:00 - 16:00
663 [zasłonięte] 241 Wszelkie pytania można także kierować na pocztę elektroniczną
[zasłonięte]@gmail.com
|
|
|
|
Zakupione przedmioty wysyłamy do 2-3 dni po otrzymaniu wpłaty na nasze konto Pocztą Polską
W przypadku dłuższego terminu realizacji kontaktujemy się mailowo i telefonicznie z Kupującym. Opcja transportu podana jest każdorazowo w aukcji. Na Państwa życzenie istnieje możliwość zmiany podanej w aukcji opcji transportu. Prosimy o wysłanie maila z informacją na ten temat niezwłocznie po dokonaniu zakupu na adres:
[zasłonięte]@gmail.com
|
|
|
|
Niezależnie od ilości zakupionych artykułów Opłatę za przesyłkę ponoszą państwo tylko jeden raz. Zawsze jest to najwyższy koszt wysyłki spośród wszystkich podanych w wygranych aukcjach.
Twoje zakupy do kwoty 10000 zł są ubezpieczone przez serwis alle
|
|
|
|
Formy płatności: przedpłata na rachunek bankowy:
KREDYT BANK
NR KONTA 87 1500 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0701011 [zasłonięte] 718500
Płatność przez szybkie i wygodne Płacę z Allegro
|
|
|
|
Wszystkie informacje dotyczące transakcji możecie państwo odnaleźć na stronie „O mnie”
Znaczek przy naszym nicku oznacza, że jesteśmy legalnie działającą firmą
|
|
|
|
WITAM NA MOJEJ AUKCJI NA KTÓREJ OFERUJĘ SZYNKOWAR 1,6 litra + ZESTAW DO WYROBU WĘDLIN W SZYNKOWARZE w skład którego wchodzi: 1. STALOWY NIERDZEWNY POJEMNIK HERMETYCZNY 2. PEKLOSÓL 3. WORECZKI JEDNORAZOWE 4. GRATIS PRZEPISY W WERSJI ELEKTRONICZNEJ NA PŁYCIE CD
5. INSTRUKCJA NA PIŚMIE "SZYBKI START" (Mini vademecum wyrobów w szynkowarze, Porady, Przepis na szynkę, mielonkę i golonkę itd.)
Po otrzymaniu przesyłki kupujesz mięso, dodajesz przyprawy, wykonujesz czynności załączone w przepisach (krok po kroku) i po około 60 godzinach otrzymasz gotowy produkt. Nie musisz myśleć o znalezieniu przepisu, woreczków i peklosoli, które otrzymujesz w ukompletowaniu lub możesz zakupić na Naszych aukcjach. Dodatkowo otrzymujesz stalowy pojemnik hermetyczny np. na przyprawy. Oszczędzasz na dodatkowych wysyłkach.
SZYNKOWAR
SZYNKOWAR jest urządzeniem do wyrobu bez konserwantów szynek, golonek, boczków, mielonek, rolad itp. (przyciśnij niebieski przycisk "O MNIE" i na otworzonej stronie u dołu możesz zapoznać się z przepisem na szynkę z szynkowaru). Wykonany ze stali nierdzewnej INOX (chromowo-niklowej) dopuszczonej do bezpośredniego kontaktu z żywnością w tym także z tłuszczami. Wieczko wykonane z wytrzymałego i przeźroczystego szkła akrylowego odpornego na wysoką temperaturę i uszkodzenia mechaniczne. Zamykany na nowoczesny stalowy klips. W środku wieczka znajduje się stalowe chromowane gniazdo z otworem umożliwiającym bezpośredni pomiar temperatury wsadu mięsnego termometrem z sondą (możesz je kupić na naszych aukcjach). Uchwyt pokrywki ułatwia wkładanie i bezpieczne wyjmowanie szynkowaru po parzeniu, gdy jest gorący.
DANE TECHNICZNE SZYNKOWARU
• pojemność korpusu 1,6 litra • wysokość 13,8cm • średnica 11,5cm
Elementy szynkowaru
1. POJEMNIK HERMETYCZNY
wykonany podobnie jak szynkowar ze stali nierdzewnej INOX z którym doskonale komponuje się. Wieczko wykonane z wytrzymałego i przeźroczystego szkła akrylowego ułatwia szybki przegląd zawartości pojemnika. Zamykany na nowoczesny stalowy klips. Silikonowa uszczelka pod wieczkiem zapewnia 100 % szczelność a hermetyczna konstrukcja zachowuje świeżość żywności. Doskonały do przechowywania peklosoli ,przypraw, ziół, dżemów itp.
WYMIARY POJEMNIKA
• średnica 11,5cm • wysokość 8,8cm • pojemność 750ml
Pojemnik hermetyczny
2.PEKLOSÓL - SÓL PEKLOWA 10 dkg
Służy do nacierania mięsa lub sporządzania zalewy peklującej.Skład: sól warzona, 0,5-0,6 % zawartości azotanu sodu
3. WORECZKI JEDNORAZOWE DO SZYNKOWARÓW TYPU LUX 20 sztuk
Przeznaczone do parzenia wyrobów wędliniarskich w wytwarzanych w szynkowarach i nie tylko. Wykonane są z mocnej folii HDPE dopuszczonej do kontaktu z żywnością w tym także z tłuszczami. Bez najmniejszych problemów wyjmiesz gotowy produkt z szynkowaru. Woreczki można wykorzystać także do pakowania produktów żywnościowych i innych celów gdzie niezbędne jest opakowanie foliowe.
Komplet 20 sztuk o wymiarach: 14 x 38cm
Certyfikat PZH Nr HŻ/C/0809/03
4. GRATIS PŁYTA CD ZAWIERAJĄCA:
Vademecum wyrobu wędlin w szynkowarze, Vademecum wyrobu kiełbas, Instrukcja i przepisy wyrobów w marynatorze peklowniku, Vademecum wyrobu nalewek, ABC wypieku chleba, ABC grillowania, ABC kociołka węgierskiego, ABC kociołka żeliwnego. Łącznie około 1200 przepisów, wszystko "krok po kroku" a także porady, wskazówki itp.
5. INSTRUKCJA NA PIŚMIE "Szybki start"
NA INNYCH MOICH AUKCJACH KUPISZ PRZEDMIOTY NIEZBĘDNE DO DOMOWEGO WYROBU WĘDLIN
Uwaga!
Wszystkie nasze aukcje zawierają zdjęcia REAL FOTO zrobione przed wystawieniem przedmiotu! Kopiowanie, zapisywanie bądź przerabianie materiałów z naszych aukcji przez osoby postronne bez naszej zgody jest niezgodne z prawem (podlegają ochronie na mocy Ustawy o Prawie autorskim i prawach pokrewnych - Dz.U. z 1994r., nr 24, poz.83 z późn. zmian.). Wykorzystywanie naszych zdjęć będziemy zgłaszać administracji Allegro.
|