NOWOCZESNY SZYNKOWAR STALOWY 1,5L
+ WORECZKI 10szt + TERMOMETR
HAM MAKER
SZYNKOWAR DO PRODUKCJI NATURALNYCH DOMOWYCH WĘDLIN
SZYNKI,MIELONKI,BOCZKU,PASZTETU,GOLONKI ITP.
SZYNKOWAR WYKONANY Z JEDNEGO KAWAŁKA STALI NIERDZEWNEJ 18/10
PROSTA BUDOWA UŁATWIA UŻYWANIE I CZYSZCZENIE URZĄDZENIA
POŚRODKU WIECZKA ZNAJDUJE SIĘ GNIAZDO Z OTWOREM
UMOŻLIWIAJĄCYM BEZPOŚREDNI POMIAR TEMPERATURY
WSADU MIĘSA.
WYMIARY ZESTAWU:
POJEMNOŚĆ 1,5L/1KG MIĘSA
WYSOKOŚĆ CAŁKOWITA 17cm
ŚREDNICA 12cm
W ZESTAWIE
SZYNKOWAR STALOWY 1,5L/1KG MIĘSA
10szt WORECZKI NA SZYNKĘ
TERMOMETR DO MIĘS -10/100st.C
PRZEPIS NA PYSZNY BOCZEK
SKŁADNIKI:
BOCZEK WŁOŻYĆ DO WYKONANEJ ZE SKŁADNIKÓW ZALEWY I WSTAWIĆ DO LODÓWKI NA 48 GODZIN.
MIĘSO WYJĄĆ Z ZALEWY CIASNO ZWINĄĆ WŁOŻYĆ DO WORECZKA UMIEŚCIĆ W SZYNKOWARZE.
SZYNKOWAR ZAMKNĄĆ DOCISNĄĆ SPRĘŻYNĄ I ODSTAWIĆ NA 4-5 GODZIN.
PARZYĆ W GARNKU ZALANYM 1-1,5cm POWYŻEJ MIĘSA W TEMP.85-90st 90min
NASTĘPNIE WYJĄĆ SZYNKOWAR SCHŁODZIĆ POD ZIMNĄ WODĄ. ZIMNY WSTAWIĆ DO LODÓWKI NA KILKA GODZIN.
KLIKNIJ NA INNE MOJE AUKCJE
© PanelReklamowy
ZASADY AUKCJI:
-JEŚLI ZAKUPISZ PRZED GODZ. 12:00 CZAS REALIZACJI ZAMÓWIENIA TO 1-2 DNI ROBOCZE PO WPŁACIE NALEŻNOŚCI ZA ZAKUPIONY PRZEDMIOT.
-NATOMIAST W KAŻDYM INNYM CZASIE TERMIN WYDŁUŻA SIĘ DO 2-3 DNI ROBOCZYCH PO WPŁACIE NALEŻNOŚCI ZA ZAKUPIONY PRZEDMIOT.
-NA ŻYCZENIE FAKTURA VAT LUB PARAGON .
-SPRZĘT JEST FABRYCZNIE NOWY ,ORYGINALNIE ZAPAKOWANY
-PRZY ŁĄCZENIU AUKCJI ZAPYTAJ O KOSZTY DOSTAWY
-PRZED ZAKUPEM PRZECZYTAJ STRONĘ "O MNIE"
-KURIER IN POST ODBIERA OD NAS PRZESYŁKI 2 X W TYGODNIU
Nr konta:F.H. ELEKTA ul. DWORCOWA 1334-300 ŻYWIECDEUTSCHE BANK POLSKA 331[zasłonięte]104826[zasłonięte]28855[zasłonięte]001
adres e-mail: [zasłonięte]@onet.eu
tel. 33[zasłonięte]861 13
ODBIÓR OSOBISTY W ŻYWCU W GODZINACH:
Pon.-Pt. 9:00 - 17:00
Sobota 9:00 - 13:00
ORAZ POCZTY POLSKIEJ i In Post
-Odbierając towar prosimy o sprawdzenie, czy przesyłka nie posiada uszkodzeń powstałych podczas transportu.
-Ewentualne uszkodzenia należy niezwłocznie zgłosić kurierowi, spisać w jego obecności protokół reklamacji.
-Warunkiem rozpatrzenia ewentualnej reklamacji jest spisanie w obecności pracownika firmy spedycyjnej "Protokołu Reklamacji".