Wieś Polska - produkcja i dystrybucja
tradycyjnych produktów
Warszawa
Al. Prymasa 1000 lecia 62
(teren Chłodnia Wola)
Zapraszamy
odbiór osobisty po wcześniejszym
ustaleniu terminu.
pn-pt 7.00-15.00
Obsługa detaliczna:
tel. +48 22 [zasłonięte] 83 - Emil
tel. +48 [zasłonięte] 998 508 - Emil
tel.+ 48 [zasłonięte] 22 79
fax. +48 22 [zasłonięte] 50
e-mail: [zasłonięte]@wiespolska.pl
Zapraszamy do współpracy sklepy,
restauracje i hotele:
przedstawiciel handlowy
sprzedaż hurtowa:
Kuba: +48 [zasłonięte] 180 091
Szynka szlachecka
Najwyższej jakości, delikatna, wytwarzana z jednego mięśnia, ściśle wg tradycyjnej receptury. Ma wspaniały, mocny smak.
Szynka charakteryzuje się wspaniałym smakiem i zapachem.
Wędzona jest w tradycyjnej wędzarni opalanej olchowym drewnem.
Może być podana na zimno, jako zakąska lub dodatek do kanapek. Wspaniale komponuje się z winem i piwem.
skład: mięso wieprzowe, woda, sól, przyprawy naturalne.
cena za 1 kg, sprzedajemy w całych opakowaniach tzn:
1 szt waży 1,2 - 2,2 kg
Produkty wysyłamy od wtorku do czwartku, za pośrednictwem firmy kurierskiej. Znakomita większość przesyłek dostarczana jest następnego dnia po wysłaniu.
Produkty zapakowane są w próżniowo lub w MAP (pakowanie w modyfikowanej atmosferze - innymi słowy, kiełbasy zapakowane są w azocie, brzmi to może nienaturalnie,
ale przeciwnie, jest to najbardziej dla nas naturalny gaz mamy go w powietrzu 78%)
Produkty opatrzone są firmową etykietą, która zawiera skład surowcowy, datę przydatności i nr weterynaryjny.
Nasza masarnia spełnia wszystkie normy bezpieczeństwa żywności, znajduje się pod stałym nadzorem służb sanitarno-epidemiologicznych
jak i lekarza weterynarii.
Istnieje możliwość wysłania wędlin w pojemniku termoizolacyjnym, gwarantującym utrzymanie idealnych warunków chłodniczych do transportu wędlin.
Koszt takiego opakowania wraz z wkładami termicznymi wynosi 11 zł.
Za wędliny opakowane termicznie bierzemy na siebie pełną gwarancję świeżości dostawy.
Istnieje także możliwość wysłania wędlin bez zabezpieczenia termicznego, ale w tym przypadku istnieje poważne niebezpieczeństwo niezachowania warunków termicznych (tzw. łańcucha chłodniczego). W samochodzie kuriera panują niestabilne warunki termiczne: w lecie temperatura przestrzeni bagażowej wynosi nawet +60st C, w zimie może być to mróz zbliżony do warunków zewnętrznych, np. -20st C. W sortowni natomiast, gdzie firma kurierska segreguje przesyłki, panuje temperatura pokojowa, tam wędliny zagrzeją się – może to grozić nawet wielokrotnym zamrożeniem i rozmrożeniem produktu, co w konsekwencji sprawia, że produkt jest niezdatny do spożycia.
W przypadku wybrania przez wysyłki bez zabezpieczenia termicznego, nie bierzemy odpowiedzialności za dostawę wędlin w dobrym stanie.
Kiedy temperatura na zewnątrz przekracza +12st C lub jest niższa niż -5st C, szczególnie zalecamy zakupienie pojemnika termoizolacyjnego, który pozwoli na to, żeby produkty dostarczone do Państwa zachowały najwyższą jakość.