Szwajcarski ser
TOGGENBURG
waga 0,25 kg
cena 20,46 zł
Ser produkowany ze świeżego mleka krowiego.
Ma delikatny miąższ w kolorze kości słoniowej.
Wytwarzany w kilku niewielkich rodzinnych mleczarniach.
Ser o delikatnie ziołowym smaku, wraz z upływem
czasu przechodzący w lekko pikantną nutę.
48% tłuszczu w suchej masie
Skład: mleko krowie 98,28%, sól 1,4%, podpuszczka 0,02%, kultury bakterii 0,03%
![](http://fotowrzut.pl/tmp/upload/QPUEY17GLV/1.jpg)
Wartości odżywcze w 100g:
woda 39g
białko 26g
tłuszcz 31,5g
składniki mineralne 3,5g
kalorie 400 kcal
KJ 1674KJ
Wszystkie sery wysyłamy do Państwa zapakowane w styropianowe pudełko, co pozwala utrzymać niską temperaturę podczas podróży.
W sezonie letnim do pudełka z serami wkładany jest wkład chłodzący.
Poniżej przedstawiamy proces pakowania.
Krok 1
W styropianowe pudełko wyłożone pergaminem, które umieszczone jest w kartoniku wkładamy zapakowane próżniowo zamówione produkty.
![](http://s1.fotowrzut.pl/176ULCP3FE/1.jpg)
![](http://s1.fotowrzut.pl/72VW6TGECC/1.jpg)
Krok 2
Wolne miejsca są wypełniane papierem tak aby ser nie przemieszczał się podczas transportu.
![](http://s1.fotowrzut.pl/BMBPL4GG1X/1.jpg)
Krok 3
Po zapakowaniu serów w styropianowe pudełko jak i karton zostaje zamknięty oraz starannie zaklejony.
Towar jest gotowy do wysyłki.
![](http://s1.fotowrzut.pl/POJ6D31UIZ/1.jpg)
![](http://s1.fotowrzut.pl/QEYLF0WHP6/1.jpg)
Taki sposób pakowania pozwala nam dostarczać Państwu nasze wyśmienite produkty przez cały rok.
|