SZWAJCARSKI SER
DIE WILDE HILDE
CENA 20,22 PLN
WAGA 250g
Die wilde Hilde czyli dzika Hilda to ser produkowany z
pasteryzowanego mleka krowiego. Wytwarzany w rodzinnej
serowni InterCheese w miejscowości Beromunster. Lekko
pikantny ser o jasno żółtym miąższu.
Podczas okresu dojrzewania nabiera właściwej sobie
soczystej konsystencji i delikatnie wyczuwalnego pikantnego
smaku.
Leżakuje co najmniej 6 miesięcy.
Skład: mleko krowie 98,18%, sól 1,1%, podpuszczka 0,06%, kultury bakterii 0,66%
Wartości odżywcze w 100g
woda 39g
białko 26g
tłuszcz 31,5g
składniki mineralne 3,5g
kalorie 400 kcal
KJ 1674 KJ
60% tłuszczu w suchej masie
Wszystkie sery wysyłamy do Państwa zapakowane w styropianowe pudełko, co pozwala utrzymać niską temperaturę podczas podróży.
W sezonie letnim do pudełka z serami wkładany jest wkład chłodzący.
Poniżej przedstawiamy proces pakowania.
Krok 1
W styropianowe pudełko wyłożone pergaminem, które umieszczone jest w kartoniku wkładamy zapakowane próżniowo zamówione produkty.
Krok 2
Wolne miejsca są wypełniane papierem tak aby ser nie przemieszczał się podczas transportu.
Krok 3
Po zapakowaniu serów w styropianowe pudełko jak i karton zostaje zamknięty oraz starannie zaklejony.
Towar jest gotowy do wysyłki.
Taki sposób pakowania pozwala nam dostarczać Państwu nasze wyśmienite produkty przez cały rok.
|