Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Szatkownica Borner V5 tarka ostatenie sztuki tanio

14-05-2014, 16:06
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 99 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 99 zł     
Użytkownik shotforslim
numer aukcji: 4220182014
Miejscowość Zielona Góra
Kupiono sztuk: 3    Licytowało: 3    Wyświetleń: 57   
Koniec: 14-05-2014 15:53:15

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Waga (z opakowaniem): 1.00 [kg]
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Przedmiotem aukcji jest ORYGINALNA SZATKOWNICA BÖRNER V5. Produkt nowy, zapakowany fabrycznie za jedyne 99 zł. NAJTANIEJ NA ALLEGRO! Niska cena wynika z faktu, że kupujemy bezpośrednio u niemieckiego producenta.

 

SZATKOWNICA BÖRNER V5 dzięki nowym funkcjom kroi jeszcze szybciej i bezpieczniej. Dzięki specjalnemu przyciskowi po boku szatkownicy nie trzeba wyjmować wkładek, żeby ustawić odpowiedni rodzaj cięcia. Zmiana ułożenia wkładki następuje w sposób płynny - wystarczy tylko nacisnąć przycisk.

 

SZATKOWNICA BÖRNER V5 posiada 3 rodzaje wkładek:

 

  • Wkładka płaska - do krojenia warzyw i owoców oraz szatkowania, np. kapusty na 4 różne grubości. Na górze wkładki zamontowano oznaczenia grubości ze wskazaniem poziomu ustawienia wkładki do uzyskania odpowiedniego efektu cięcia.
  • Wkładka z małymi ząbkami - do krojenia warzyw i owoców na surówki, kostkę drobną oraz słupków o grubości 3,5 mm. Na górze wkładki znajdują się oznaczenia możliwości szatkowania ze wskazaniem poziomu ustawienia wkładki do uzyskania pożądanego efektu cięcia. Należy pamiętać, że kostkę uzyskamy poprzez obrót warzywa podczas szatkowania o kąt 90°, natomiast długość słupków regulujemy według ułożenia warzywa do krojenia.
  • Wkładka z dużymi ząbkami - służy do krojenia w kostkę oraz słupki o grubości 7 mm, np. do przygotowania frytek. Na górze wkładki znajdują się oznaczenia możliwości krojenia ze wskazaniem poziomu ułożenia wkładki podczas szatkowania. Kostkę uzyskamy poprzez obrót warzywa podczas szatkowania.