SPECYFIKACJA TECHNICZNA |
Model | RCWS-60 |
Nr katalogowy | 1237 |
Materiał | Stal szlachetna |
Moc | 1200 W |
Zakres temperatury roboczej | od 30 do 110 °C |
POZOSTAŁE DANE |
|
Podgrzewacz do naczyń Royal Catering RCWS-60 to sprzęt skutecznie zapobiegający szybkiej utracie ciepła przez zastawę, a co się z tym łączy, również przez
serwowane potrawy. Dobrze nadaje się do użytku w bufetach, restauracjach oraz w czasie uroczystości trwających wiele godzin.
Urządzenie cechuje mocna konstrukcja, a także staranne wykonanie. Wykorzystana do budowy stal szlachetna chroni je przed zarysowaniami i otarciami. Za sprawą pozbawionej porowatości, gładkiej powierzchni
produkt jest prosty w utrzymaniu higienicznej czystości. Do dezynfekcji obudowy i półek sprawdzą się zwykłe środki.
Wykonane również ze stali nierdzewnej wnętrze podgrzewacza, wyposażono w trzy półki. Są regulowane, a ich powierzchnia mieści talerze (90 - 120 sztuk) o średnicy wynoszącej do 27 cm.
Sprzęt ma termostat zapewniający bezstopniową regulację temperatury w zakresie od 30 do 110 °C. Drzwi wahadłowe są
wygodne w zamykaniu. Ich staranne dopasowanie sprawia, że wewnątrz utrzymuje się stałe ciepło.
Dzięki czterem łatwo toczącym się, obrotowym kółkom podgrzewacz Royal Catering charakteryzuje łatwość w transporcie oraz mobilność. Oprócz tego elementy nie uszkadzają podłóg i pracują cicho. Dwa kółka posiadają hamulec postojowy pozwalający na stabilne zatrzymanie.
Marka Royal Catering oferuje profesjonalne produkty gastronomiczne przeznaczone do długoletniej eksploatacji, dlatego podgrzewacz do
naczyń RCWS-60 został objęty długą gwarancją.
Gwarantujemy Państwu również dostęp do części eksploatacyjnych i zapasowych oraz zapewniamy serwis pogwarancyjny.