Wysyłka
- Produkty ze wszystkich naszych aukcji możemy wysyłać razem !
- Towar wysyłany jest do 2 dni roboczych od momentu otrzymania zapłaty.
- Paczek za pobraniem nie wysyłamy.
Konto
11 1240 [zasłonięte] 5[zasłonięte]9631100 [zasłonięte] 479673
Informacje dodatkowe
- Proszę o mailowe potwierdzenie każdego zakupu, zawierające interesujące państwa smaki.
- Proszę także o potwierdzenie mailem dokonania wpłaty.
Odbiór
Po wcześniejszym uzgodnieniu telefonicznym, możliwy odbiór z naszego biura handlowego przy ul. Czapli 37 w Warszawie.
Odbiór osobisty
Zakupiony towar można odebrać osobiście w sklepie Ballantine's:
- ul. Krucza 47a
- ul. Puławska 22
- ul. Marynarska 15
O Ciechan Impex
Firma Ciechan Impex jest wiodącym importerem i dystrybutorem produktów w branży kawowej. Obecność na rynku od 1995 roku daje wieloletnie doświadczenie, zarówno z drobnymi klientami, jak i bardzo wymagającymi klientami „sieciowymi”. Od samego początku powstania sieci Coffee Heaven, byliśmy i nadal jesteśmy ich dostawcą, nie tylko na rynku polskim, albowiem obsługujemy również ich wszystkie punkty znajdujące się w Europie Środkowo-Wschodniej.
Przedmiotem aukcji są smakowite syropy do kawy, koktajli i deserów firmy DaVinci Gourmet. Ich najwyższa jakość została uznana i doceniona w wielu prestiżowych miejscach na świecie. W Polsce ich jakość doceniła m.in. sieć kawiarni Coffee heaven . Dzięki nim zwykła czarna (lub biała) kawa może przeistoczyć się w coś niezwykłego. W naszej kolekcji kolorowych, koktajlowych syropów są smaki znane, ale także bardziej egzotyczne. Radzimy spróbować! Nasze syropy nalewane są do butelek o klasycznej pojemności 750 ml. Zapraszamy do wspaniałej podróży:
VANILLA
Wanilia poglębia smak kawy i deserów. Jest delikatna, egzotyczna i... niezbędna. Przykładowy przepis: • 15 ml syropu Vanilla • kawa Latte Waniliowa niespodzianka dla smakoszy kawy. Aby kawa Latte była jeszcze bardziej delikatna i kremowa należy dodać do niej 15 ml syropu waniliowego.
Data przydatności do spożycia: 12.1014r.
CHOCOLATE SHOW
- 15 ml syropu DVG waniliowego
- 15 ml syropu DVG miodowego
- 90 ml czekolady Premium DVG
- 100 ml zimnego mleka
- bita śmietana
- sos DVG czekoladowy do dekoracji
Wlej syropy do 360 ml szklanki. Spień czekoladę zmieszaną z mlekiem i dodaj do szklanki. Wymieszaj. Udekoruj bitą śmietana i sosem czekoladowym.