Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Syrop z agawy RAW BIO (Meksyk) 0.2 kg

14-01-2015, 22:30
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 14 zł     
Użytkownik e-marcin_com
numer aukcji: 4903829689
Miejscowość radzyń podlaski
Wyświetleń: 6   
Koniec: 14-01-2015 21:43:18
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
 
 
 
tel/fax: (83)[zasłonięte]352 11
kom: +48 [zasłonięte] 157 337
[zasłonięte]@bogutynmlyn.pl
GG: 936545
BogutynMłyn
ul. Gwardii 24
21-300 Radzyń Podlaski
Zobacz mapę
 
Oferujemy Państwu płatność za pośrednictwem systemu PayU jak również przelew bankowy na nasze konto w mBanku.



Nr rachunku do wpłat:
30 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 449581

Odpowiednią formę płatności wybiorą Państwo w formularzu zaraz po zakupie na aukcji.
 
 

Kurier UPS

przedpłata - 20 pln do 29 kg

za pobraniem - 25 pln do 29 kg

 

POCZTEX Poczta Polska

przedpłata - 18 pln do 35 kg

za pobraniem - 22 pln do 35 kg

 
 

-Syrop z agawy RAW BIO (Meksyk) 0.2 kg

Nieprzetworzony Organiczny Wegański Nektar z Agawy

Agawa wygląda jak kaktus, ale nie należy do rodziny kaktusów, gdyż należy do rodziny Agawowatych (Agavaceae). Jest to soczysta roślina (sukulent) występująca głównie w Meksyku. Rośnie także w niektórych częściach USA, Ameryki Środkowej oraz Południowej.

Istnieje wiele gatunków Agaw, takie jak: Agawa amerykańska, Agave chiapensis, and Agave deserti etc etc. Jednym z najbardziej znanych gatunków jest agawa amerykańska. Roślina agawy ma krótkie, ale mocne łodygi. Liście są grube i mięsiste, każdy z ostrym koniuszkiem i kolczastym brzegiem. Różne gatunki agawy są popularnymi roślinami ozdobnymi. Każda rozeta jest monokarpiczna i rośnie powoli, by tylko raz zakwitnąć. W czasie kwitnienia ze środka rozety wyrasta łodyga, na której pojawia się wiele. Po zawiązaniu się owocu, roślina umiera, ale często z podłoża łodygi wyrastają odrosty, z których powstają nowe rośliny.

Cztery podstawowe części agawy są jadalne: kwiaty, liście, łodygi bądź rozety oraz sok (o nazwie aguamiel—miodowa woda). Każda roślina agawy wytwarza kilka funtów jadalnych kwiatów w lecie. Liście do jedzenia można zbierać zimą i na wiosnę, gdy rośliny obfitują w sok.

Nektar z Agawy to doskonała alternatywa dla cukru w kuchni, gdyż nie zwiększa w znaczącym stopniu poziomu cukru we krwi.

Syrop z agawy RAW BIO (Meksyk) 0.2 kg