|
Kupując na kilku moich aukcjach za przesyłkę zapłacisz tylko raz.
Wysyłki realizuję codziennie od poniedziałku do piątku.
Do każdych zakupów załączam paragon, na życzenie wystawiam fakturę VAT.
Posiadam zarejestrowaną działalność gospodarczą, dzięki czemu masz pewność, że towar jest oryginalny, pochodzi z legalnego źródła i wszystkie podatki są odprowadzane. Jeśli chcesz uniknąć przykrych konsekwencji w przyszłości, kupuj towar sprawdzony, u pewnego sprzedawcy, sprzedawany zgodnie z prawem. Pytaj innych sprzedawców o możliwość wystawienia paragonu lub faktury VAT.
Towar sprzedaję na zasadzie przedpłaty na konto lub jako przesyłka pobraniowa (jeżeli wybierasz opcje wysyłki za pobraniem napisz e-mail i ZAWSZE oczekuj na e-mail zwrotny potwierdzający, że paczka zostanie wysłana za pobraniem).
Podana w opisie waga brutto to waga samego produktu z jego opakowaniem (kartonik, dozownik, tuba, etc.).
|
|
|
W celu obliczenia kosztów wysyłki proszę zsumować wagi brutto wszystkich zakupionych przedmiotów, dodać 200g na opakowanie i odczytać z tabeli koszt wysyłki dla zsumowanej wagi. Jeżeli są wątpliwości co do kosztów wysyłki proszę pytać poprzez e-mail.
|
|
|
Wszystkie dane zostaną podane w mailu zwrotnym od Allegro po dokonaniu transakcji.
|
|
|
|
Zapraszam na nasze aukcje, gdzie oferujemy towar legalnie sprowadzany z Niemiec - artykuły spożywcze, chemiczne i drogeryjne w bardzo atrakcyjnych cenach! Porównaj nasze ceny na innych aukcjach.
|
|
|
|
|
Bio rinatura AGAVEN-DICKSAFTTeriyaki
bio ekologiczny syrop z agawy.
|
|
|
Syrop z agawy (zwany czasami sokiem lub nektarem z agawy) jest środkiem słodzącym produkowanym w Meksyku, głównie z kaktusa z rodzaju Agave tequilana oraz Agave salmiana. Charakteryzuje się smakiem porównywalnym do rozrzedzonego miodu lub lekkiego syropu klonowego. Jest około trzykrotnie słodszy od cukru, jednocześnie posiadając od czterech do pięciu razy niższy indeks glikemiczny od miodu.
Syrop z agawy jest w wielu przepisach kulinarnych stosowany zamiast cukru lub miodu. Weganie zastępują nim miód. Używany jest także jako słodzik w zimnych napojach takich jak mrożona herbata, ponieważ posiada bardzo dobrą rozpuszczalność w wodzie.
Nektary z agawy sprzedawane są w jasnych, bursztynowych, ciemnych oraz surowych odmianach. Jasny nektar posiada łagodny, prawie neutralny smak i dlatego stosowany jest w delikatnych potrawach i drinkach. Nektar bursztynowy posiada wyraźniejszy i słodszy smak karmelowy, stosowany jest więc w potrawach i drinkach o wyraźniejszym smaku. Najmocniejszy, bardzo słodki karmelowy smak posiada nektar ciemny, używa się go więc aby nadać daniom takim jak desery, drób, mięso lub owoce morza wyrazisty smak. Bursztynowego i ciemnego nektaru używa się często jako polew do naleśników oraz gofrów. Surowa odmiana nektaru z agawy posiada łagodny, neutralny smak. Jest produkowana w temperaturach poniżej 41 °C, dlatego może być stosowana przez witarian.
Pojemność: 250 ml
Waga brutto: 390 g
Towar w stałej dostawie z Niemiec. Zawsze z aktualnym, długim terminem przydatności do spożycia.
|
|
|
GALERIA |
miriam03 - W Y B R A N E O F E R T Y |
© 2[zasłonięte]005-20 Net_Studio |
? |
|
|
|
|
|
|